​Μια… παρεξήγηση συνέβη ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Όλα ξεκίνησαν, όταν πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Λιάγκας είπε για το «Κάτω Παρτάλι», πως το σίριαλ είναι πολύ καλό, κάνει νούμερα, αλλά κατά την προσωπική του και μόνο άποψη, είναι απαράδεκτο και δεν του αρέσει.

  • Ο χαρακτηρισμός «απαράδεκτο», έκανε έξαλλο τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος σε συνέντευξή του στο MyTV, είπε εμφανώς εκνευρισμένος:

«Το να πει κάποιος δεν μου αρέσει το σίριαλ, το σέβομαι. Το να μου πει ότι είναι απαράδεκτο δεν μπορώ να το δεχτώ. Αυτό το "απαράδεκτο" που είπα για τον Λιάγκα πήγαινε. Δεν μπορείς να λες ένα σίριαλ απαράδεκτο, δε γίνεται. Είσαι δημόσιο και αγαπητό πρόσωπο από όλο τον κόσμο. Αν βγεις σε μια εκπομπή και πεις αυτό που σκέφτεσαι ��αι αλήθεια να είναι, την άλλη μέρα πιθανώς θα σε κλείσουν σε τρελοκομείο. Είναι κάποια πράγματα που απλά δεν τα λες. Δε γίνεται να είσαι σε μια εξαιρετική δουλειά, όπως το "The Voice", που κάνει και τρελά νούμερα τηλεθέασης και να λες πως είναι απαράδεκτη η σειρά του αντίπαλου καναλιού. Και έχω την εντύπωση ότι και ο Γιώργος κατάλαβε ότι δεν ήταν τόσο σωστό ως διατύπωση. Εγώ το σέβομαι ότι δεν του αρέσει, αλλά δεν μπορώ να τα ισοπεδώνω όλα».

  • ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ;

Αρχικά έπαιξαν στην εκπομπή δυο αποσπάσματα από παλαιότερες δηλώσεις του παρουσιαστή, όπου λέει ότι κατά την προσωπική του άποψη το «Κάτω Παρτάλι» είναι απαράδεκτο.

Στη συνέχεια,ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε ότι «δεν είπ�� ποτέ ότι το σίριαλ είναι απαράδεκτο. Είπα για την ��ική μου γνώμη την υποκειμενική, είναι πολύ καλό, κάνει νούμερα, αλλά για εμένα είναι απαράδεκτο. Εμένα δεν μου αρέσει! Από πότε πρέπει να συμφωνούμε και να μην λέμε την άποψή μας στην Ελλάδα;»

Στο τέλος, τα έβαλε και με ορισμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι διαστρέβλωσαν τα λεγόμενά του, μεταφέροντας τα διαφορετικά στον ηθοποιό, με αποτέλεσμα εκείνος να εκνευριστεί:

«Δεν φταίει ο Τσιμιτσέλης. Φταίει ο τρόπος που κάποιοι κάνουν τη δημοσιογραφία, και της έχουν βγάλει τα μάτια. Γιατί μπορείς να πεις το πιο σκληρό και ακραίο πράγμα, αλλά να είσαι ειλικρινής και να στηρίζεσαι σε πραγματικά γεγονότα! Να πάψουμε να έχουμε γνώμη στην Ελλάδα επειδή κάποιοι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα διαστρεβλώνουν τα πράγματα και δεν λένε την αλήθεια όπως είναι; Κρίμα και για τον Γιάννη που την “έφαγε”!»

Ξεκαθάρισε ωστόσο, πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι «εξαιρετικός ηθοποιός, από τους πιο ταλαντούχους της νέας γενιάς, τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.