Ποιος είδε τον Πέτρο Κωστόπουλο και δεν τον φοβήθηκε όταν είδε την απίστευτη επίθεση της Θεοφανίας Παπαθωμά μέσω facebook.

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα από το star.gr, η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον παρουσιαστή γράφοντας χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό: "Πρέπει να πας στην πρωινή εκπομπή να σε κανιβαλίσουν κι εκεί! Μα δε θέλω να πάω! Δεν πειράζει, θα σε κανιβαλίσει ο παρουσιαστής μόνος του. "Ήταν χάλια, χάλια χάλια! Δε συμφωνώ με την κριτική επιτροπή!Εγω κρίνω σωστά όχι αυτοί αλλά δυστυχώς δεν με πήραν. Όχι 5 να πάρει 3 για να μάθει!"

Φυσικά ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν άφησε το θέμα… ασχολίαστο στην εκπομπή του υποστηρίζοντας ότι η Θεοφανία Παπαθωμά χρησιμοποίησε κάποιες φράσεις του που εκείνος δεν είπε. Μάλιστα, απείλησε ότι θα της κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση!

«Ποιος να την κανιβαλίσει; Θα ‘ρθει μια γυναίκα να την κανιβαλίσεις; Βλέπει εφιάλτες μόνη της, γίνεται αγενέστατη μόνη της, και έκανε άλλη μια τεράστια αγένεια. Γυρίζει και λέει η αγενέστατη στον Γιώργο Παπαδημητράκη «η αποχώρηση είναι το δώρο για τα γενέθλιά σου» ανέφερε ο παρουσιαστής.

"Το θεωρώ ότι είναι αγένεια, απρέπεια και προσβολή. Ο Παπαδημητράκης που ήρθε εχθές γελάγαμε, ήμασταν μια χαρά. Κάνουμε την πλάκα μας και είναι ένα show στο οποίο πας να διασκεδάσεις. Εγώ αυτό που ξέρω και το έμαθα από αυτούς που δούλεψαν πολύ κοντά μαζί της, είναι ότι η Θεοφανία πάει στην αρχή, είναι χαρούμενη, θέλει να είναι έτσι, στη συνέχεια καταλαβαίνει ότι τα πράγματα είναι πιο ζόρικα, ότι είναι πιο κο��ραστικό, και αρχίζει και χαλιέται. Φάνηκε και την προηγούμενη φορά" πρόσθεσε.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...