Νέες ανατροπές φέρνει απόψε η «Προδοσία», η καθημερινή σειρά του Star που μεταδίδεται στις 18:40.

Ο Αλί θέλει να πάρει την εκδίκησή του από τον Κενάν και ζητάει βοήθεια από τον Κεμάλ για να μπει στο πλοίο, που περνάει από το τελωνείο. Ο Κεμάλ όμως δεν θέλει να ανακατευτεί καθόλου σε αυτή την ιστορία. Ο Αλί τον πείθει έστω και δύσκολα και μπαίνουν στο πλοίο. Οι υποψίες τους επιβεβαιώνονται.

Τα στοιχεία, που βρίσκουν όμως είναι πολύ περισσότερα από ό,τι περίμεναν. Η Καρολίν συναντάει τυχαία τον Εκρέμ και τον Κενάν. Ο Μετέ πηγαίνει με την οικογένεια της Νιχάλ στη φυλακή για επίσκεψη. Η Νιχάλ και πάλι δεν έρχεται στο επισκεπτήριο.

Το γεγονός αυτό θα βάλει τον Μέτε σε υποψίες. Η Μπερίν είναι έξαλλη με τον Χακάν αλλά και τον πατέρα του για τον εκβιασμό, που δέχονται. Ο Αχμέτ είναι πολύ λυπημένος για ό,τι συνέβη στην κόρη της Μπερίν. Η Αϊτέν προσπαθεί να τον πλησιάσει αλλά εκείνος της ζητάει να τον αφήσει μόνο του. Ο Αχμέτ αναζητεί τον Ρεσούλ για να του ζητήσει βοήθεια σχετικά με την αναζήτηση της Ζεχρά.

Αϊλίν βρίσκει τον Σονέρ να κοιμάται στο αυτοκίνητο του έξω από το σπίτι της. Η κατάληξη είναι ο Σονέρ να κυνηγάει την Αϊλίν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης για να της μιλήσει. Της ζητάει να είναι πάλι μαζί για χάρη του παιδιού τους. Η Αϊλίν του απαντά πως δεν τον χρειάζεται και πως θα παντρευτεί τον πατέρα του παιδιού της, τον Ταρίκ! Ο Σονέρ αρνείται να το πιστέψει και ��τάνει στα άκρα για να αποδείξει πως του λέει ψέματα…