​Μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία ανθρωπιστικού χαρακτήρα ανέλαβαν οι εργαζόμενοι στο STAR σε συνεργασία με το δήμο Περάματος. Προκειμένου, λοιπόν, να βοηθήσουν τους κατοίκους της πόλης που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης εξ' αιτίας του αστρονομικού ποσοστού ανεργίας, που ειδικά στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη αγγίζει το 95%, συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης και τους τα μοίρασαν.

«Σήμερα έχουμε μια πολύ μεγάλη χαρά γιατί το Star πάλι μας θυμήθηκε, θυμήθηκε το Πέραμα με τα προβλήματα τα πολλά και μας έφερε τρόφιμα, παιχνίδια, ρούχα για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους συνδημότες μας να κάνουν ένα πολύ καλό Πάσχα κι αυτοί όπως θα κάνουν οι περισσότεροι Έλληνες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Περάματος, κ.Παντελής Ζουμπούλης.

Ρούχα, κλινοσκεπάσματα, ξηρά τρόφιμα, παιχνίδια και βιβλία ήταν μερικά από τα είδη που συγκέντρωσε και πρόσφερε η οικογένεια του STAR στους συνανθρώπους μας που τα έχουν τόσο ανάγκη.

«Ο κόσμο�� μας αγαπάει πολλά χρόνια. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι έμπρακτα να επιστρέψουμε λίγη αγάπη κυρίως αυτές τις μέρες και κυρίως αυτήν την εποχή» δήλωσε ο Παναγιώτης Στάθης.

Παράλληλα ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του καναλιού Παναγιώτης Στάθης και η σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Λόλα Νταϊφα, που είχε και την ευθύνη για την οργάνωση αυτής της κίνησης αγάπης, βοήθησαν στη διανομή μαγειρεμένου φαγητού που έγινε στο δημοτικό εστιατόριο της πόλης.