Ακόμα… νευριασμένη από την χθεσινή της αποχώρηση από το «Just the 2 of Us» φαίνεται πως είναι η Θεοφανία Παπαθωμά η οποία δεν πήγε τελικά στο «Πρωινό mou» αφήνοντας μόνο του τον coach της Γιώργο Παπαδημητράκη.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος φανερά ενοχλημένος ρώτησε τον τραγουδιστή γιατί δεν έδωσε το «παρών» η μαθήτριά του και εκείνος προκειμένου να την δικαιολογήσει απάντησε ότι «είχε κάποια υποχρέωση»

«Είχε υποχρέωση; Δεν της είχαν πει ότι την άλλη ημέρα ερχόμαστε εδώ; Για μένα είναι ένα θεματάκι αυτό. Είναι αγένεια, ξέρω ‘γω. Εμείς είμαστε εδώ για να σας υποδεχτούμε next day. Φαντάζομαι να είχε μια σοβαρή δουλειά!», σχολίασε ο παρουσιαστής.

Νωρίτερα, βέβαια, ο Πέτρος Κωστόπουλος τη «στόλισε» κανονικότατα λέγοντας πως η εμφάνιση της Παπαθωμά ήταν η χειρότερη.

"Εγώ πιστεύω ότι η χειρότερη εμφάνιση ήταν αυτή που έχασε, η Παπαθωμά. Η κίνησή της με παρέπεμπε στη δεκαετία του ’30. Την κίνηση δεν την είχε καθόλου. Πιο παλιομοδίτικη πεθαίνεις! Η φωνή δεν βγήκε και δεν έκανε αυτό που έκανε η Ράνια, που μπορεί να τραγούδησε και χειρότερα. Δεν αυτοσαρκάστηκε! Χαμόγελο, αυτοσαρκασμό, να δείξει ότι το χαίρεται. Φάνηκε ότι την ξίνισε την μούρη, τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; Να λέμε την αλήθεια, ως έχει! Φάνηκε ότι χαλάστηκε!" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάντε ΚΛΙΚ και δείτε το βίντεο...