​Επί παντός επιστητού μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά, την «κατάθλιψη» που πέρασε, ενώ μάλιστα συγκινήθηκε on air!

Ξεκινώντας με τα νέα παιδιά είπε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την παρουσία του στο J2US: «Είναι πολύ καλός στο σόου που παρουσιάζουν γιατί αυτός είναι ο βασικός παρουσιαστής» και πρόσθεσε:

«Η Ζέτα το διαπραγματεύεται και το διεκπεραιώνει έτσι απλά. Ο Ουγγαρέζος κάνει παρουσίαση, η άλλη κάνει διεκπεραίωση. Μη χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια! Τα τελευταία χρόνια μπερδεύουμε την έννοια της παρουσίασης. Τα κανάλια ήθελαν μια ωραία εικόνα, την πετύχαιναν με μια σειρά από όμορφα κορίτσια. Από εκεί και πέρα, το κουκούτσι της παρουσίασης είναι η επικοινωνία, ο λόγος, όταν συμβαίνουν πράγματα να μπαίνεις μέσα και να τα ξεδιαλύνεις. Εγώ θέλω έναν να το παίρνει και να το προχωράει. Στο συγκεκριμένο show μόνο από τον Ουγγαρέζο είδα τέτοια στοιχεία».
Όσον αφορά στην επιστροφή της Ρούλας είπε: «Δεν έκανε άσχημα που γύρισε, ως κριτής. Άσχημο ήταν που προσπάθησε να μας εξηγήσει ότι δεν πέρασε ούτε μια μέρα. Αυτό ήταν λάθος. Δηλαδή όλη εκείνη η έναρξη, με το πόδι, με το σκίσιμο, η επανάληψη και πες και κάνε… αυτό δεν μ’ άρεσε. Η χαρά της όμως και τα γέλια της μου άρεσαν».
Λίγο μετά την προβολή ενός βίντεο με κάποιες τηλεοπτικές στιγμές του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος συγκινήθηκε και είπε: «Θυμήθηκα πράγματα, είδα πρόσωπα που δεν υπάρχουν. Ο Mr Ζονγκ έμαθα ότι πέθανε ο καημένος, όπως και ο Μανώλης Ρασούλης, τώρα που ακούω το τραγούδι. Δεν είναι θέμα αν είναι τηλεοπτικές στιγμές. Είναι στιγμές της ζωής μας».
Τέλος, αναφέρθηκε στο ��ν πέρασε κατάθλιψη, λέγοντας: «Κατάθλιψη με την τυπική έννοια, όχι. Κι αν κλείστηκα στον εαυτό μου και στο σπίτι μου, δεν ήταν απόρροια της κατάθλιψης. Δεν ήταν ότι δεν μπορούσα να βγω έξω. Απλώς απέφυγα να κάνω κοινωνούς όλους τους φίλους μου για να μην τους στεναχωρήσω».