​Το χθεσινό «Αλ Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής, υποστήριξε on air πως δεν του άρεσε καθόλου, και πως όλη η εκπομπή ήταν ένα "χώσιμο" στον Σταύρο Θεοδωράκη, και να πουν στον κόσμο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ:

«Δεν μου άρεσε παιδιά. Είναι σπουδαίος, δεν το συζητώ, αλλά χθες έκανε μια εκπομπή για να βρίσει τον Σταύρο Θεοδωράκη. Μόνο με σημαία του ΣΥΡΙΖΑ που δεν βγήκε. Δεν έχει να κάνει γιατί κι εγώ τις τελευταίες χρονιές ΣΥΡΙΖΑ ψήφισα, αλλά ας βάλει και μια σημαία του ΣΥΡΙΖΑ πίσω να πει ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ!»

Πρόσθεσε ακόμα, πως «ξέσκισαν τον Σταύρο Θεοδωράκη. Όλη η εκπομπή χθες, ήταν να ξεσκίσουμε το Mega και τον Θεοδωράκη. Όλη η εκπομπή ήταν έτσι. Ξεπερνούσε το χιούμορ. Δεν στηρίζω και δεν ψηφίζω Θεοδωράκη, αλλά δικαίωμα του είναι! Δεν μου άρεσε αυτή η επιτηδευμένη επίθεση».

Τέλος, έστειλε και τη συμβουλή του στον Λευτέρη Ελευθερίου, ο οποίος εκτός από το «YFSF», χθες έκανε και guest εμφάνιση στο «Αλ Τσαντίρι»:

«Θεωρώ ότι ήταν μεγάλο σε διάρκεια το κομμάτι του Ελευθερίου, που τον έκαψε. Κρίμα γιατί είναι τεράστιο ταλέντο και κουράζει. Πρέπει να το μαζέψει και να το κοντρολάρει λίγο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.