Έξαλλη έγινε η Ζέτα Μακρυπούλια με τις φήμες και τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Mega και, στην πρώτη της συνέντευξη – φωτογράφιση μετά την πρεμιέρα του «Just The 2 Of Us» ξεσπά και βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

«Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσουμε. Όταν κυκλοφόρησε το δελτίο τύπου του Mega για τη συνεργασία μας έγραφε καθαρά ότι θα αναλάβω το “Just the two of us” και ότι γενικότερα είναι μια συνεργασία που τη χαιρόμαστε και οι δύο πλευρές και θα δημιουργηθούν κι άλλα πράγματα από κοινού στο μέλλον. Τα “άλλα πράγματα” μπορεί να είναι το οτιδήποτε, από ένα ακόμη show μέχρι ένα σίριαλ. Δεν ανέφερα ποτέ επίσημα ότι θα κάνω πρωινό! Όταν αποφασίσω να το κάνω, θα το ανακοινώσω εγώ. Έχω πει εκατομμύρια φορές ότι μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί το κύκλωμα, πως μια είδηση από το τίποτα γίνεται είδηση, να το σεβαστώ, να μην πω κουβέντα και να σκεφτώ “δεν βαριέσαι θα περάσει”», αναφέρει η Ζέτα.

zeta1.jpg

Τονίζοντας πως ουδέποτε της έγινε πρόταση για το πρωινό, η παρουσιάστρια συνεχίζει: «��ίμαι οκ με αυτές τις καταστάσεις, γιατί είναι άτυπο κομμάτι της δουλειάς που έχω επιλέξει να κάνω. Όμως όταν επί τρεις μέρες αναπαράγονταν σε εκπομπές και έντυπα ότι είμαι ανήθικη, γιατί θα αναλάβω το πρωινό και θα κλέψω τη θέση κάποιου άλλου, θεωρώ ότι είναι απίστευτα άσχημο, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Είναι μια προσβολή και για τους δικούς μου ανθρώπους. Ας κάνει, λοιπόν, ο καθένας τη δουλειά του, αλλά θεμιτό θα ήταν να μην ξεχνάμε βασικές αρχές που πρέπει να μας διέπουν ως επαγγελματίες και ως ανθρώπους, κυρίως».

zeta2.jpg

Μιλώντας για την παρουσίαση του «Just The 2 Of Us», η Ζέτα αποκαλύπτει πως αρχικά είχε αρνηθεί, καθώς επρόκειτο να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση «Sugar: Μερικοί Το Προτιμούν Καυτό» στην οποία πρωταγωνιστούσε: «Αρχικά, ήμουν αρνητική. Έπειτα, υπήρξε ένα νέο σενάριο, να αλλάξει ημέρα η παράσταση. Εντέλει, αποφασίστηκε από την παραγωγή ότι δεν θα παρουσιαστεί το έργο στη συμπρωτεύουσα. Εξ’ού και αποδέχτηκα την πρόταση του Mega. Τα πράγματα είναι πολύ απλά». «Τα στόματα κλείνουν και ανοίγουν με μεγάλη ταχύτητα στην Ελλάδα. Και να το θέσω κι αλλιώς, δ��ν είναι στόχος μου να κλείσω στόματα. Θέλω απλώς να κάνω πράγματα που με εκφράζουν», προσθέτει.

«Είχα κουραστεί τόσα χρόνια με τα μακριά μαλλιά, τα έχω χορτάσει, καθώς και τα άπειρα χτενίσματα. Ήθελα να τα κόψω, τόσο για την εκπομπή όσο και για τη νέα ταινία που θα κάνω», λέει επίσης η σέξι ξανθιά, που φωτογραφήθηκε με το νέο της look για πρώτη φορά.

zeta4.jpg