Κόκκινο χτύπησε η τηλεθέαση στο χθεσινό επεισόδιο ��ου show ταλέντων "The Voice" στη Γαλλία, το οποίο παρουσιάζει για τρίτη σεζόν ο Νίκος Αλιάγας...

Η τρίτη σεζόν του "The Voice" στη Γαλλία πλησιάζει προς το τέλος της, καθώς ξεκίνησε τον Ιανουάριο και θα τελειώσει τον Μάιο.

Ο Νίκος Αλιάγας είναι παρουσιαστής στο δημοφιλές show ταλέντων από την αρχή και συμβάλει στις υψηλές τηλεθεάσεις κάθε επεισοδίου.

Εξαιρετικά έμπειρος λόγω της μακράς τηλεοπτικής τους παρουσίας στη γαλλική τηλεόραση και ιδιαίτερα δημοφιλής ο Νίκος Αλιάγας, "ενορχηστρώνει" με το δικό του τρόπο το παιχνίδι και παίρνει τα εύσημα.

Για το πιο πρόσφατο επεισόδιο δέχτηκε πολλά "μπράβο" καθώς η τηλεθέαση σκαρφάλωσε στο 32%. Σχεδόν 7 εκατομμύρια Γάλλοι παρακολούθησαν τις μουσικές μονομαχίες ενώ απεστάλησαν 162.000 tweets.

Στο γαλλικό “The Voice” είχε διαγωνιστεί πέρσι και μια νεαρή Ελληνίδα, η Στεφανία Ρίζου, την οποία ο Νίκος Αλιάγας είχε συνοδέψει στο πιάνο, τραγουδώντας Μάνο Χατζιδάκη..

Σε ένα από τα πιο... απαιτητικά talent σόου της Ευρώπης, όπου οι διαγωνιζόμενοι πάνε κι έρχονται, ο Νίκος Αλιάγας παραμένει στο τιμόνι , διαχρονική αξί��...