«Ήταν μια συγκλονιστική χρονιά που με γέμισε εμπειρίες και με βοήθησε να κάνω ενδοσκόπηση. Αν υποθέσουμε πως η ζωή είναι μια σκάλα, αυτός ο χρόνος ήταν το πρώτο πλατύσκαλο για να ανέβω στον επόμενο όροφο».

Αυτή ήταν η απάντηση του Φώτη Σεργουλόπουλου όταν του ζήτησαν να σχολιάσει αυτή τη χρονιά που από τη μία έχασε τον πατέρα του και από την άλλη ήρθε στον κόσμο ο γιος του.

Παράλληλα, αποκάλυψε και για το πώς ένιωσε όταν πήρε για πρώτη φορά αγκαλιά τον Γιώργο: «Είναι τόσα του συναισθήματα που εναλλάσσονται που δεν νομίζω ότι μπορούν να περιγραφούν με λόγια, ��ιατί είναι μεγαλειώδη. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το πρώτο που νιώθεις είναι ότι αλλάζεις ρόλο στη ζωή σου. Μέχρι τώρα είχα μάθει να είμαι γιος. Τώρα είμαι πατέρας».

Όσο για το ποια συμβουλή του έχει δώσει η μητέρα του ανέφερε: «Δεν είναι συμβουλή. Οι γονείς μου με μεγάλωσαν με πολλή αγάπη. Αυτήν την αγάπη θέλω να μεταδώσω και εγώ στο παιδί μου».

Βέβαια, ως κλασσικός χαζομπαμπάς αποκάλυψε πως είναι μονίμως με ένα κινητό στο χέρι και τραβάει το γιο του: «Έχω τραβήξει εκατοντάδες φωτογραφίες».