Η Anna Maria Barouh που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψε με ποιον τρόπο κατάφερε να συνεργαστεί με την παρουσιάστρια.

Όταν την ρώτησαν πως μπήκε στη ζωή της η Ελένη εκείνη απάντησε: «Δεν μπήκε η Ελένη! Εγώ μπήκα στη δική της! Όταν αποφάσισα να κλείσω την εταιρεία με τα events και έμεινα ένα χρόνο χωρίς εργασία, άρχισα να καταπιέζομαι σημαντικά και να ψάχνω διεξόδους για να εκφράσω τη δημιουργικότητά μου. Έτσι, τηλεφώνησα στην Ελένη και της πρότεινα να συμμετέχω στην εκπομπή της με ιδέες μαγειρικής και art de la table. Σκοπός μου ήταν να μάθω στην κάθε γυναίκα να είναι σωστή οικοδέσποινα και να δημιουργεί όμορφα τραπέζια με απλό και οικονομικό τρόπο. Της Ελένης της άρεσε η ιδέα και έτσι ξεκίνησαν όλα».

Μεταξύ άλλων είπε πως μια γυναίκα μπορεί να κατακτήσει έναν άνδρα αν του μαγειρέψει ένα καλό και προσεγμένο πιάτο φαγητό.

«Πιστεύω ότι με ένα καλό πιάτο φαγητό μπορείς να κατακτήσεις έναν άντρα! Αυτό το έχω δει να γίνεται και στην πράξη, όταν η μαγειρική μου βοήθησε τρεις φίλες μου να παντρευτούν τον άντρα των ονείρων τους»!