​«Πήραν κι έδωσαν» τα σχόλια στις πρωινές εκπομπές για τη χθεσινή πρεμιέρα του “Just the 2 of us”… με τα περισσότερα να είναι αρνητικά!

«Είδαμε μια άλλη Ζέτα… είχαμε συνηθίσει μια Ζέτα υπερπαραγωγή. Εμένα το μαλλί της μου άρεσε» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά για το καρέ της Μακρυπούλια και πρόσθεσε: «όμως όλο το υπόλοιπο σε συνδυασμό με το ελαφρύ μακιγιάζ, ήταν πολύ απλό, πολύ φτωχό για πρεμιέρα». Ακόμη, η παρουσιάστρια επεσήμανε: «… μου φάνηκε μια φτωχή παραγωγή. Δηλαδή το “Just the 2 of us” όπως το είχαν βγάλει πριν δύο χρονιές ήταν πολύ πιο καλό τεχνικά».

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν πιο χειμαρρώδης λέγοντας: «Το θέμα είναι ποια σας άρεσε πιο πολύ, η Ζέτα του ΑΝΤ1 ή η Ζέτα του MEGA;» και λίγο μετά πρόσθεσε: « Όταν κάποιος έχει κάποιες ατέλειες, φροντίζει μια παραγωγή που τον αγαπάει και τον φροντίζει να του τις καλύψει και όχι να τις αναδείξει… Δεν έχει τα ωραιότερα πόδια του κόσμου η Ζέτα και όμως φόραγε ένα φόρεμα που φαινόταν ότι δεν έχει ωραίες γάμπες και ωραία γόνατα. Γιατί; Ενώ είναι κούκλα! Φόραγε αυτό το φόρεμα και φαινόταν επίσης ότι δεν έχει στήθος, ενώ έχει μια χαρά στήθος. Επειδή είχε αδυνατίσει ήταν κάτι ώμοι σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα». Πάντως, ο παρουσιαστής επεσήμανε πως καλύτερος όλων, o σταρ ήταν: «ο Θεοφάνους, όμορφος, με χιούμορ, με ευφυΐα που την έβγαλε. Είναι δύναμη ο Θοεφάνους».

Ο ίδιος για την Ρούλα Κορομηλά ανέφερε: «Μα προφανώς η Ρούλα παιδιά, στο πετσί της μέσα… που είπε “είπε-ξείπα”, προφανώς και ο Μοντεσκιέ είχε πει ότι μόνο οι ηλίθιοι δεν αλλάζουν. Στο Dna της κυλάει η παρουσιάστρια».

Από την άλλη καυστικά ήταν τα σχόλια και στο Πρωινό mou. «Είναι μια παραγωγή που έγινε γρήγορα, υπήρξαν προβλήματα, με αποτέλεσμα να έχουμε τεχνικές ατέλειες… Ο φωτισμός πάνω στην Ζέτα ήταν θλιβερός, ενώ στην κριτική επιτροπή ήταν λαμπερός. Το συζήτησα και με ειδικούς. Η εικόνα έβγαινε θολή. Το ταμπλό που παίζει το videowall ήταν λάθος γιατί δεν φάινεται το στράπλες της Ζέτας» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος και πρόσθεσε: «Μας πληρώνουν να λέμε καμιά ιδέα... Είμαι χαρούμενος γι' αυτό το σόου... Λέω λοιπόν, τα πόδια πίσω από τον Αρβανίτη είναι πίσω από την πλάτη του, δεν είναι ωραίο...! Ο ήχος ήταν κακός... Όχι ότι δεν κάνανε καλά την δουλειά τους, αλλά ίσως δεν προλαβαίνανε».

Ο παρουσιαστής είπε για τη Ζέτα: «Η Ζέτα από Ζ��τα queen που ήταν, χθες ήταν ένα νέο κορίτσι που μπορούσε να κινηθεί, να περπατήσει, να παρουσιάσει. Δεν είχε autoque… τα έλεγε πολύ πιο άνετα και για μένα αυτό ήταν πολύ πιο φρέσκο… ήταν πολύ πιο μοντέρνο για σημερινή τηλεόραση»

ΔΕΙΤΕ τα βίντεο!