Απόψε στις 21.00 καθίστε στον καναπέ σας και συντονιστείτε στο Star, για να παρακολουθήσετε άλλο ένα συναρπαστικό επεισόδιο από τον 9ο κύκλο της σειράς NCIS.

Tι θα δείτε στο 16ο κατά σειρά επεισόδιο

Η ομάδα ερευνά τον θάνατο ενός υψηλά ιστάμενου στελέχους του ναυτικού. Αρχικά τα στοιχεία υποδεικνύουν την αυτοκτονία ως αιτία θανάτου. Όμως το κύρος του θύματος, η ανάμειξή του σε πολυάριθμες αποστολές αλλά και η πρόσβαση, που είχε σε άκρως απόρρητες υποθέσεις του ναυτικού, αναγκάζουν την ομάδα να διευρύνει τις έρευνες και να αμφισβητήσει την εγκ��ρότητα του αρχικού συμπεράσματος. Σύντομα, θα ανακαλύψουν ένα άγνωστο, μέχρι τώρα για αυτούς, κύκλωμα από γιατρούς, ψυχολόγους και καθηγητές πανεπιστήμιων με έντονη ανάμειξη και συμβουλευτική επιρροή στις υποθέσεις του πολεμικού ναυτικού. Η διπλωματία όμως των ανθρώπων αυτών είναι τέτοια, που η απόσπαση πληροφοριών είναι σχεδόν αδύνατη, γεγονός, που παρακωλύει την πρόοδο της υπόθεσης. Ο Γκιμπς θα επιστρατεύσει τη βοήθεια της Δρ. Σαμάνθα Ράιαν, μέλος του κρυφού αυτού κυκλώματος αλλά και ορισμένες μεθόδους της «παλιάς σχολής» για να παρακάμψει τη δυσκολία αυτή και να διαλευκάνει την υπόθεση.

Στο ρόλο τής Δρ. Σαμάνθα Ράιαν η βραβευμένη με 2 Χρυσές Σφαίρες, Τζέιμι Λι Κέρτις (Αληθινά Ψέματα, Ένα ψάρι που το έλεγαν Γουάντα, Το κορίτσι μου, Νέος για πάντα)