Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του «Just the two of us» ο σκηνοθέτης της σειράς «Κλεμμένα Όνειρα», Δ. Αρβανίτης μιλάει για πρώτη φορά για την συμμετοχή του στο show.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, ο κ. Αρβανίτης θα κάτσει στο πάνελ της κριτικής επιτροπής μαζί με την Ρούλα Κορομηλά, η οποία επιστρέφει στην TV μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, και τον Γιώργο Θεοφάνους.

«Είμαι φοβερά ευχαριστημένος, γιατί είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Και επειδή έχω κάνει τα πάντα στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο σαν είδος, δεν είχα ποτέ συμμετάσχει σε μια τέτοια εκπομπή. Είμαι ευχαριστημένος για δύο λόγους. Ο ένας, λοιπόν, επειδή είναι η “πρωτιά μου” και ο δεύτερος –που είναι πολύ σημαντικός για μένα- είναι ότι η ίδια η εκπομπή έχει πολλά νέα παιδιά τα οποία είναι ταλαντούχα και θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω για πράγματα που δεν το χω κάνει τόσο καιρό. Ο,τι δηλαδή οι ηθοποιοί θα πρέπει να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και να γίνουν σαν άλλους συναδέλφους τους στο εξωτερικό οι οποίοι μπορούν και εξυπηρετούν πολλά περισσότερα είδη μέσα στη δουλειά τους»

Όσο για τη συμμετοχή της Ρούλας Κορομηλά στο Just; «Μια κριτική επιτροπή πρέπει να έχει ποικιλία και να απαρτίζεται από ανθρώπους που είναι έμπειροι στο χώρο γενικά. Δεν μπορείς να έχεις μία επιτροπή που τα μέλη της είναι ειδήμονες μόνο στο ένα είδος. Πρέπει να έχει μία μεγάλη ποικιλία. Και νομίζω ότι αυτή η επιτροπή την έχει. Δηλαδή μαζί με τους άλλους δύο φίλους στην κριτική επιτροπή θα έχουμε μια ποικιλία απόψεων» αναφέρει ο σκηνοθέτης.

Ο κ. Αρβανίτης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην παρουσιάστρια του "Just the two of us", Ζέτα Μακρυπούλια.

«Την αγαπάω πολύ. Είναι ταλαντούχα, είναι όμορφη, είναι γλυκιά και πάνω από όλα έχει μια πραότητα μέσα της και έναν ενθουσιασμό νεανικό. Δηλαδή είναι πολύ μικρότερη από την ηλικία της» λέει.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο