​Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του “Just the 2 of us”, η Ρούλα Κορομηλά απαντά για την πολυσυζητημένη επιστροφή της στην τηλεόραση, με τη συμμετοχή της ως κριτής στο “Just the 2 of us”. Επιστροφή που σχολιάστηκε πολύ στις πρωινές εκπομπές, όπως σας γράψαμε χθες στο star.gr.

«Τι επίπεδο είναι αυτό που οι παρουσιαστές γίνονται κριτικοί και κριτές των πάντων, και µάλιστα χωρίς επιχειρηµατολογία, και εκτίθενται ώστε να φαίνονται εµπαθείς; Άσε που πια στον αέρα της εκποµπής βλέπουµε κάποιους παρουσιαστές, αντί µε όλες τους τις δυνάµεις να είναι συγκεντρωµένοι, να παίζουν µε το κινητό τους. Η τηλεόραση, όπως τη γνωρίζω εγώ -και τη γνωρίζω καλά- δεν έχει ωράριο» αναφέρει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και προσθέτει:

«Οι παρουσιαστές πρέπει να αποτελούν πρότυπα και ειδικά αυτή την εποχή που όλα καταρρέουν, που όλοι ενοχοποιούνται, όλα απαξιώνονται και που όλος ο κόσµος υποφέρει. Οι κινήσεις τους, η συμπεριφορά τους, η προβολή τους και ο δημόσιος λόγος τους να είναι μετρηµένος, ταπεινός, οικείος, να μη σε βλέπουν με τις τσάντες στα πολυτελή ψώνια και στη χλιδάτη ζωή, σε επιδείξεις πολυτελών παπουτσιών, ρούχων. Με άλλα λόγια, όχι ακρότητες και υπερβολές. Ελπίζω να μην ακουστώ διδακτική, να μη φαίνοµαι πως κουνάω το δάχτυλο, αλλά νομίζω πως μετά από 25 χρόνια τηλεόρασης, μπροστά και πίσω απ’ τις κάμερες, μπορώ να διατυπώσω τη δική μου αρχή πως ο παρουσιαστής είναι μέρος του κοινού και όχι μόνο του life style».

Σχετικά με την δήλωση της πριν από ένα μήνα ότι είναι παρουσιάστρια κι όχι κριτής και ότι η ίδια δεν θα συμμετείχε στην κριτική επιτροπή κάποιου σόου, η Ρούλα Κορομηλά απαντά πως αν κάτι της κάνει το "κλικ", δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση "καμικάζι":

«Θα έκανα τηλεόραση, λοιπόν, ξανά αν προέκυπτε κάτι νέο, διαφορετικό, ελκυστικό, που θα µε γοήτευε τόσο ώστε να πιστεύω πως θα σαγηνεύσει και το κοινό, ώστε να του αφοσιωθώ όπως έκανα πάντα, χρόνια τώρα, µε πάθος και εµµονή, προσωπικό αν θες κόστος, αλλά πάντα µε σεβασµό στο κοινό. Βέβαια, επειδή είµαι και απρόβλεπτη, αν κάτι µε παθιάσει ξαφνικά, µου κάνει “κλικ”, µε πείσει για τη διαφορετικότητα και το κέφι του, δεν αποκλείεται να κάνω και κίνηση “καµικάζι”. Ας µη λέµε και πολλά λοιπόν...».
Τέλος, αναφέρει: «Υπήρξα πίσω από τις κάµερες, ναι. Και είδα κάποιους από τους παρουσιαστές να σακατεύονται µεταξύ τους! Ευτυχώς και δυστυχώς που την έζησα αυτή την εµπειρία…Η τηλεόραση θέλει Restart. Restart σε κάποια στελέχη, σε ανθρώπους πίσω από τις κάµερες και σε επικεφαλής. Restart και αξιοποίηση νέων ανθρώπων, όπου µαζί µε τους έµπειρους θα ορίσουν το αντικείµενο απ’ την αρχή»
Δείτε το βίντεο!