​Στο πλαίσιο της φωτογράφισης της με τα ρούχα και τα αξεσουάρ γνωστής εταιρείας, τα οποία θα διαφημίσει,όπως σας έχουμε γράψει στο star.gr, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τη δουλειά της, για το πόσο τυχερή νιώθει και τις δύο οικογένειες της.

«Είμαι πολύ τυχερή που κάνω μια δουλειά που μ’ αρέσει πολύ και είμαι διπλά τυχερή που έχω καταφέρει να την κάνω, έτσι όπως εγώ πίστευα ότι μου πάει. Και να μου βγει σε καλό» είπε η Ελένη και πρόσθεσε:

«Το να σου εμπιστεύονται τη δουλειά τους και τον τρόπο που θα το χειριστείς είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. Θεωρώ λοιπόν, επειδή είμαι πάρα πολλά χρόνια στην ίδια δουλειά, γιατί έχω φέρει τη δουλειά επάνω μου, ότι την κάνω έτσι όπως πιστεύω εγώ, ότι δεν βγαίνει έξω από την προσωπικότητα μου».

Ακόμη η παρουσιάστρια παραδέχτηκε: «Θεωρώ ότι έχω δύο οικογένειες. Η μία είναι η οικογένεια μου, το σπίτι μου, τα παιδιά μου, οι δικοί μου άνθρωποι και η άλλη είναι η οικογένεια της δουλειάς μου, γιατί οικογένεια είναι και αυτή. Με τον περισσότερο κόσμο συνεργάζομαι πάρα πολύ καιρό, δένομαι μαζί τους…».

Δείτε τη συνέντευξη της