​Στην τηλεόραση μετά από ΤΕΣΣΕΡΑ ολόκληρα χρόνια επιστρέφει η Ρούλα Κορομηλά.

H παρουσιάστρια, θα καθίσει στην καρέκλα του κριτή, μαζί με τον Δημήτρη Αρβανίτη (σκηνοθέτη της σειράς «Κλεμμένα Όνειρα»), και τον συνθέτη, Γιώργο Θεοφάνους.

Παρά το γεγονός ότι η είδηση έκανε το γύρο των Μ.Μ.Ε από το πρωί χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, το Mega μέσω των social media το επιβεβαίωσε και επίσημα πλέον, πως η Ρούλα επιστρέφει σε ρόλο κριτή.

1507243_614109648674348_2055318784_o.jpg
Το show κάνει πρεμιέρα αύριο Τετάρτη, και ήδη οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Χαρακτηριστικό είναι πάντως, πως μέχρι τελευταία στιγμή, ακουγόταν το όνομα του Πέτρου Κωστόπουλου στο ρόλο του κριτή.

Το show αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς πλέον έχουν αλλάξει οι ρόλοι, με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο ρόλο της παρουσιάστριας, 22 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά ως «τσαούσα», όταν η Ρούλα παρουσίαζε το «Ciao ANT1».

Πάντως να σημειώσουμε, πως ενάμιση μήνα νωρίτερα, η Ρούλα Κορομηλά, «ορκιζόταν» πως δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να επιστρέψει στην τηλεόραση, παρά τις φήμες που την ήθελαν να συζητά για το «Just the Two of Us».