​Την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά μετά από περίπου τέσσερα χρόνια απουσίας, σχολίασε ο Γιώργος Λίάγκας, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Ελεονώρα Μελέτη και η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τις εκπομπές τους.

Βλέπετε, η Ρούλα, θα αναλάβει το ρόλο του κριτή στο νέο shοw του Mega «Just the Two Of Us», παρά το γεγονός ότι πριν ενάμιση μήνα περίπου, το είχε διαψεύσει κατηγορηματικά, λέγοντας:

«Καμία σχέση. Είμαι παρουσιάστρια, δεν είμαι κριτής και δεν με αφορά αυτό! Αν μου είχε λείψει η τηλεόραση, θα έκανα!»

Αυτό θυμήθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μέσω της εκπομπής του,«την είπε» στη Ρούλα για τις εν λόγω δηλώσεις της:

«Πρώτον, της έχει λείψει η τηλεόραση. Παιδιά τελικά δεν πρέπει ποτέ να δηλώνουμε τίποτα γιατί κοίτα πως ξεφτιλιζόμαστε! Τώρα έχει ξεφτιλιστεί. Όταν είσαι εκτός τηλεόρασης χρόνια, και σου κάνουν μια πρόταση που μπορεί να μην είναι και η καλύτερη για σένα, (που για μένα μια χαρά είναι, δεν είναι ότι τη θίγει), ας βάλει λίγο νερό στο κρασί της».

Από την πλευρά του ο Πέτρος Κωστόπουλος σχολίασε σχετικά με την διάψευση της Ρούλας Κορομηλά: "Αλλάζουν αυτά τα πράγματα ρε παιδί μου, αμάν!"

"Ενδεχομένως μπορεί να είναι πολύ συμβολική η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά μέσα από την κριτική επιτροπή του Just και να σημαίνει πολλά περισσότερα, όπως σ��ην αρχή σήμαινε έτσι και η επιστροφή της Ζέτας" δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελένη Μενεγάκη έσπευσε να δηλώσει εμμέσως πλην σαφώς ότι μάλλον δεν ισχύει η είδηση, αφού η ίδια η Ρούλα Κορομηλά απέκλειε ένα τέτοιο ενδεχόμενο προ ημερών.

«Μήπως δεν είναι σίγουρο αυτό; Αφού το είπε μόνη της η γυναίκα. Για να λέει “παιδιά εγώ είμαι παρουσιάστρια και όχι κριτής” είναι σαν να λέει ότι “αποκλείεται να με δείτε σε κριτική επιτροπή”. Η Ρούλα το λέει! Εγώ πιστεύω τη Ρούλα! Δηλαδή, άμα κάνω μια κουβέντα θα βγω και θα πω κάτι το οποίο ξέρω ότι σε δεκαπέντε μέρες θα γυρίσει τούμπα; Θα το πω λίγο πιο... Θα το κάνω λίγο πιο... Η γυναίκα το είπε ξεκάθαρα»!

«Ρε μπας και είναι ο Κουρκούλης;», αναρωτήθηκε γελώντας η Ελένη και κατέληξε: «Όποιος και να είναι καλή επιτυχία! Μακάρι να είναι η Ρούλα γιατί λείπει και πολύ καιρό από την τηλεόραση».