​Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 50 κορυφαίοι Έλληνες Chef μέσα από ένα πρωτοποριακό concept φωτογράφισης, προτείνουν και παρουσιάζουν 50 μοναδικές συνταγές με αναλυτική δοσολογία υλικών και λεπτομερή περιγραφή εκτέλεσης!

βιβλος των σεφ για δελτιο τυπου-ΕΞΩΦΥΛΛΟ.jpg

Μην χάσετε την «Βίβλο των Ελλήνων chef» που κυκλοφόρησε στις 28 Μαρτίου 2014 στα περίπτερα όλης της χώρας.

βιβλος των σεφ για δελτιο τυπου-ΛΟΥΚΑΚΟΣ.jpg

Η έκδοση του περιοδικού έγκειται στην gl.publications, την πιο εξειδικευμένη εκδοτική εταιρεία στο χώρο της εστίασης, που μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία των περιοδικών «Deluxe Cocktails Magazine», «Best Of Athens Taste» και «Γλυκοί Πειρασμοί», προχώρησε στην κυκλοφορία του περιοδικού «Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ CHEF».

βιβλος των σεφ για δελτιο τυπου-ΝΙΚΟΛΑΟΥ.jpg
Πρόκειται για μια ετήσια, deluxe, συλλεκτική έκδοση, την διεύθυνση της οποίας έχει ο Κώστας Καπερώνης και την φωτογραφική επιμέλεια ο Παναγιώτης Μπελτζινίτης.

βιβλος των σεφ για δελτιο τυπου-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.jpg