​«Παύσατε πυρ» φαίνεται πως αποφάσισαν ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη στη σφοδρή δικαστική τους κόντρα για την περιουσία, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό τους, καθώς αμφότεροι δεν παρουσιάστηκαν στην εκδίκαση της αγωγής της παρουσιάστριας, λίγες ημέρες μετά την εν μέρει δικαίωση του πρώην της.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο διευθυντής του ΑΝΤ1 ζητά με την αγωγή του 1.600.000 ευρώ, υποστηρίζοντας ότι κατά τα χρόνια του έγγαμου βίου εκείνος πλήρωνε τα πάντα, ενώ η παρουσιάστρια έκανε επενδύσεις και αύξησε την περιουσία της. Στην αγωγή – απάντησή της, η Ελένη υποστηρίζει ότι εκείνη κάλυπτε τα έξοδα της οικογένειας, το κόστος συντήρησης του σπιτιού τους αλλά και πλήρωνε τα δύο πολυτελή τζιπ του πρώην συζύγου της.

Κανείς από τους δύο πρώην ή τους δικηγόρους τους δεν βρέθηκαν την Δευτέρα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, το οποίο συνεδρίασε για την αγωγή που είχε καταθέσει η Ελένη εις βάρος του Γιάννη, απαντώντας στη δική του πολυσέλιδη αγωγή, με αποτέλεσμα η υπόθεση να μην εκδικαστεί.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 18 Μαρτίου, το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας είχε δικαιώσει τον Γιάννη Λάτσιο και, με την υπ’ αριθμόν 1161/2014 απόφασή του έκανε εν μέρει δεκτή την αγωγή του. Μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο δεν έχει πάρει στα χέρια του την απόφαση, καθώς αναμένεται η καθαρογραφή της.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η απόφαση του πρώην ζευγαριού να μην παραστεί στο δικαστήριο ερμηνεύεται ως προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι μεταξύ τους, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εξωδικαστικού συμβιβασμού.

pinakio_dikastirio (800x671).jpg