Ένα χρόνο μετά τις συκοφαντίες που την ήθελαν να έχει μπλέξει στα «ροζ» κυκλώματα, η Αντωνία Καλλιμούκου εξομολογείται για το πώς ένιωσε εκείνη την δύσκολη περίοδο της ζωής της, ενώ αναφέρει ότι μέσα από αυτό έγινε πιο δυνατή!

«Με άλλαξε. Τα περιμένω όλα από όλους. Με έκανε να δω τα πράγματα λίγο πιο επιφυλακτικά. Ήμουν που ήμουν καχύποπτη τώρα έχω γίνει λίγο περισσότερο. Αλλά έγινα και πιο δυνατή» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όταν τα κακεντρεχή δημοσιεύματα έφτασαν στα αυτιά της είχε ανάμεικτα συναισθήματα και όπως αποκαλύπτει εκείνη που την στήριξε πιο πολύ ήταν η μαμά της.

«Στην αρχή γέλαγα, μετά έλεγα αποκλείεται να το πιστέψει κάποιος που με γνωρίζει. Μετά είχα έναν πανικό του τι πρέπει να κάνω και πώς να το αντιμετωπίσω. Έπρεπε να είμαι ψύχραιμη. Η ψυχραιμία δεν ήταν στοιχείο του χαρακτήρα μου. Έπρεπε να κλείσω στόματα γιατί εργάζομαι κάπου, έχω μία οικογένεια. Η μαμά μου ήταν η πιο ψύχραιμη. Το μόνο που φοβόταν ήταν να μην αρρωστήσω, να μην στενοχωρηθώ».

Όπως τονίζει το μοντέλο που συμμετέχει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η τότε σχέση της την βοήθησε να σταθεί και πάλι στα πόδια ενώ τονίζει ότι ήθελε να βγει στον «αέρα» και να κλείσει το κεφάλαιο:

«Έγιναν όλα πάρα πολύ αυθόρμητα. Είχα ζητήσει να βγω και να μιλήσω γι’ αυτό το πράγμα. Πήρα το ΟΚ λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή και εκείνη την ώρα ό, τι ένιωθα τα είπα. Δεν είχα να ρισκάρω κάτι. Δεν φοβήθηκα μην χάσω τη δουλειά μου»

Όσο για τον αν της έχει μείνει η «ρετσινιά»; Η ίδια αναφέρει: "Οι άνθρωποι που έχουν μείνει να το πιστεύουν είναι οι ίδιοι άνθρωποι που είτε επειδή είμαι στο χώρο της τηλεόρασης είτε επειδή έχω υπάρξει μοντέλο θα το σκεφτούν. Είναι οι προκατειλημμένοι άνθρωποι. Εγώ όμως πλέον δεν ασχολούμαι με αυτούς τους ανθρώπους."

Κάντε κλικ και δείτε την εξομολόγηση της Αντωνίας Καλλιμούκου