Της ετοιμασίες του γάμου της έχει αρχίσει η Δέσποινα Καμπούρη, αφού σε τρεις μόλις μήνες, στα μέσα Ιουνίου, έχει οριστεί το «ραντεβού ζωής» με το σύντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη.

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί σε ένα ξωκκλήσι της Κύθνου πάνω στη θάλασσα, καθώς το νησί είναι αγαπημένος προορισμός του ζευγαριού, ενώ παρανυφάκι θα είναι η 2,5 ετών κόρη τους Έλενα.

«Το βλέπουμε και οι δύο σαν ένα πάρτι για τους φίλους μας, αυτό που δεν προλάβαμε να κάνουμε, γιατί πρώτα ήρθαν η εγκυμοσύνη και το μωρό. Έγιναν πολλά πράγματα μαζί. Οπότε τώρα το κάνουμε με ενθουσιασμό, θέλουμε να οργανώσουμε μια μεγάλη γιορτή για τους δικούς μας ανθρώπους» εξομολογείται η παρουσιάστρια.

kampouri-e1395242572133.jpg
Η Δέσποινα Καμπούρη έχει ήδη βρει το νυφικό της αλλά δεν λέει περισσότερα καθώς θέλει να είναι έκπληξη για το σύντροφό της.

Όσο για τους κουμπάρους; Θα είναι συνολικά έξι: «Θα μας παντρέψουν έξι στενοί μας φίλοι. Τρεις παιδικές μου φίλες και τρεις κολλητοί του Βαγγέλη»

Η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης «είναι σίγουροι για το επόμενο βήμα» μετά την κρίση που πέρασαν στη σχέση τους.

tarasaki_h_633_451.jpg
«Ήμασταν οικογένεια και εξακολουθούμε να είμαστε, είτε παντρευτούμε είτε όχι. Εμείς κάνουμε το γάμο πιο πολύ γιατί νιώθαμε ότι το χρωστούσαμε στους γονείς μας και σε κάποιους ανθρώπους που ήθελαν πολύ να γίνει, αλλά για μας δεν αλλάζει κάτι. Όπως νιώθαμε εξακολουθούμε να νιώθουμε» αναφέρει.