​Πρώτη ανάρτηση: 29/03/2014, 23:49

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η 35χρονη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ντόρα Κουτροκόη η οποία ποζάρει στο φακό με τον 39χρονο σύζυγο της και μας συστήνουν, για πρώτη φορά, τον 3 μηνών γιο τους.

dora.jpgdora3.jpg

Θα θέλαμε να του χαρίσουμε ένα αδερφάκι”, εξομολογείται το ζευγάρι σε γνωστό περιοδικό και εξηγεί σε ποιον μοιάζει το παιδί τους.

“Ο μικρός έχει πάρει τα χρώματα της Ντόρας και το παραπονιάρικο ύφος”, περιγράφει ο Μανώλης, εκφράζοντας την επιθυμία ο μικρός να πάρει τον "δυναμισμό και την ενέργεια της μητέρας του και τον αντρικό εγωισμό και τον “Μαγκάιβερ” που κρύβω μέσα μου".

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι χρειάστηκαν συνολικά 25 ώρες μέχρι να φέρει τον γιο της στον κόσμο και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν επέστρεψε στο σπίτι με το μωρό.

«Δεν είχα κάποιον από πάνω μου να μου υποδεικνύει τι πρέπει να κάνω. Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν ο θηλασμός» είπε χαρακτηριστικά.

dora2.jpg

Αν και έχουν περάσει μόλις λίγες εβδομάδες από την γέννηση του γιού της, η Ντόρα Κουτροκόη είναι και πάλι σε φόρμα, αφού κατάφερε σχετικά γρήγορα να διώξει από πάνω της πάνω από 10 κιλά από τα 16 που πήρε συνολικά.

Προς το παρόν, παρόλο που δεν ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής έχω χάσει 12 κιλά και μου μένουν αλλά τέσσερα”, εξομολογείται η Ντόρα. “και μόνο η ταλαιπωρία του ξενυχτιού αρκεί για να χάσω τα κιλά που πήρα και από ό, τι φαίνεται δεν θα δυσκολευτώ να επιστρέψω στις προηγούμενες αναλογίες μου”, προσθέτει.

Όσο για την αντίδραση του.... «παππού» Γιώργου Παπαδάκη, όταν έμαθε ότι η Ντόρα Κουτροκόη θα γίνει μητέρα, η γνωστή παρουσιάστρια λέει: «Επικοινώνησε και εκείνος, αλλά και η Τίνα η σύζυγός του όταν έμαθαν ότι γέννησα και μου ευχήθηκαν τα καλύτερα για εμένα και την οικογένειά μου. Τον ευχαριστώ από καρδιάς και μπορώ να πω πως, ύστερα από τόσα χρόνια συνεργασίας, τον θεωρώ μέλος της οικογένειάς μου. Τον Γιώργο τον ακούω πολύ προσεκτικά σε ότι μου λέει, όχι μόνο γιατί έχει τρία παιδιά και ξέρει τι θα πει να γίνεσαι γονιός, αλλά και γιατί είχε προβλέψει ότι θα κάνω αγόρι, προτού ακόμα κάνω υπερηχογράφημα. Αυτό που με συμβούλεψε ήταν να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στον γιο μου».