​Μετά από πολύ καιρό, η Ναταλία Γερμανού συναντήθηκε στο πλατό της εκπομπής της με την Μαρία Ιωαννίδου, η οποία άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε πτυχές που δεν τις γνωρίζει ο πολύς κόσμος.

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στην σχέση της και στον γάμο της με τον Βαγγέλη Σειληνό, όταν ήταν ακόμα 17 ετών, αποκαλύπτοντας ότι πιέστηκε να τον παντρευτεί από τον ίδιο τον χορευτή, ο οποίος της είχε ξεκαθαρίσει ότι αν δεν παντρευτούν δεν πρόκειται να είναι και χορευτικό ζευγάρι.

Όπως εξομολογήθηκε, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, διέκοψε αρκετές εγκυμοσύνες, αφού ήταν πολύ μικρή και εκείνη την περίοδο την ενδιέφερε μόνο η δουλειά της.

«Ήμουν πολύ μικρή, αγαπούσα αυτό που έκανα, ήθελα να προχωρήσω και όταν είσαι 16, 17, 18 χρονών δεν κάνεις παιδιά. Αυτό όμως μου κόστισε να μην μπορώ να κάνω άλλα παιδιά. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί προσπαθούσα να το κρύψω από τη μαμά μου. Έκανα τρελά πράγματα. Έλεγα σε φίλες μου ότι είμαι έγκυος και τι θα κάνω και μου έλεγαν πάρε καυτό νερό, βάλτο στο επίμαχο σημείο και θα αποβάλεις. Έκανα πάρα πολύ επικίνδυνα πράγματα για την ηλικία μου», είπε.

Η Μαρία Ιωαννίδου παραδέχθηκε ότι ο γάμος της με τον Σειληνό δεν κράτησε πολύ κι ένα βράδυ πήρε την βαλίτσα της κι επέστρεψε στο πατρικό της.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον μεγάλο της έρωτα, τον Φρέντυ Γερμανό, με τον οποίο έζησε μέχρι που εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Σε μια άκρως συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, η γνωστή ηθοποιός είπε στην Ναταλία ότι την έ��ει συμπεριλάβει στην διαθήκη της, αν και όπως είπε αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα.

«Ναταλάκι μου, δεν ξέρω αν θα καταφέρω να σου αφήσω ένα σπίτι, αλλά στη διαθήκη μου σου έχω αφήσει όλο τα γραφείο του Φρέντυ, που είναι γεμάτο βιβλία και γεμάτο αναμνήσεις. Είναι και δικό σου και πρέπει να το έχεις», της είπε.