​Ο Μπαζ Όλντριν, ο δεύτερος άνθρωπος στον κόσμο, που πάτησε το πόδι του στη Σελήνη, «πατάει» στο πλατό της κωμικής σειράς «The Big Bang Theory», με πρωταγωνιστές τους Τζιμ Πάρσονς (Σέλντον), Τζόνι Γκαλέκι (Λέοναρντ), Κάλεϊ Κουόκο (Πένι)!

Στο 5ο επεισόδιο του 6ου κύκλου, που θα προβληθεί την Κυριακή, 30 Μαρτίου, στις 16:40, στο Star, η παρέα μασκαρεμένη βρίσκεται στο μαγαζί περιοδικών κόμικ του Στιούαρτ για να γιορτάσουν όλοι μαζί τη γιορτή του Χάλογουιν. Η Μπερναντέτ έχει βαρεθεί να ακούει τον Χάουαρντ να μιλάει συνέχεια για το ταξίδι του στο διάστημα και εκφράζει τη δυσαρέσκειά της. Παράλληλα, ο Λέοναρντ χρησιμοποιεί το μυαλό του και τις επιστημονικές του γνώσεις, για να εντυπωσιάσει την Πένι.

THE BIG BANG THEORY 1- Μπαζ Όλντριν.JPEG

O Ραζ, με έναν πρωτότυπο τρόπο, βοηθάει τον φίλο Χάουαρντ να καταλάβει πόσο κουραστικό είναι να μιλάει μόνο για το διάστημα. Έτσι, του στέλνει ένα βίντεο, όπου φαίνεται ο θρυλικός αστροναύτης να μοιράζει γλυκά στα μασκαρεμένα παιδιά. Κάθε φορά, όμως, βρίσκει έναν τρόπο να συνδέσει το όνομα του κεράσματος με το διάσημο ταξίδι του στο φεγγάρι. Ο Χάουαρντ, επιτέλους, λαμβάνει το μήνυμα…

Θυμίζουμε πως ο αστροναύτης Μπαζ Όλντριν έγινε ο δεύτερος άνθρωπος που πάτησε στη Σελήνη, ως μέλος της αποστολής του «Apollo 11», το 1969.

THE BIG BANG THEORY 2- Μπαζ Όλντριν.JPEG