​Τη μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου στηρίζει ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος σχολίασε τις δηλώσεις της για την εγκυμονούσα Αγγελική Ηλιάδη, λέγοντας:

«Προφανώς είναι μια μεγάλη κυρία από την επαρχία, σαν τις μανάδες και τις γιαγιάδες μας, οι οποίες έχουν μεγαλώσει με κάποιες αρχές και αυτές τις αρχές φέρουνε! Δεν νομίζω ότι είπε κάτι κακό. Είπε ο,τι θα έλεγε κάθε μάνα που θέλει το καλύτερο για το γιο της! Έτσι το βλέπει, δεν είναι κακό. Ίσα ίσα!».

Ωστόσο τόνισε πως Αγγελική Ηλιάδη και Σάββας Γκέντσογλου, καλά κάνουν και είναι ζευγάρι αλλά και μέλλοντες γονείς:

«Δεν λέω ότι είναι κακό. Μπράβο στην Ηλιάδη που τα έχει με τον Γκέντσογλου. Ανθρώπινο είναι αυτό, αλλά ελάτε στη θέση της Ελληνίδας μάνας!»

Πρόσθεσε ακόμα, πως «στο μυαλό της μάνας του, είναι ακόμα μωρό ο Σάββας!», ενώ όταν η Φαίη πήγε να υποστηρίξει το αντίθετο, της έφερε ως παράδειγμα το γιο τους Γιάννη, λέγοντας της:

«Αν έρθει ο Γιάννης και σου φέρει μια γυναίκα 15 χρόνια μεγαλύτερη, θα πεις και ένα γ@μ*το


Την άποψη του όμως, για το θέμα της μητέρας του Σάββα Γκέντσογλου που δεν συμφωνεί με την εγκυμοσύνη της Ηλιάδη και τη σχέση του γιού της, εξέφρασε και ο Πέτρος Κωστόπουλος, υποστηρίζοντας το ζευγάρι.

«O Γκέντσογλου είναι ένα παιδί το οποίο είναι στην πιάτσα εδώ και 6-7 χρόνια. Δηλαδή μπορεί να είναι 23, αλλά παίζοντας μπάλα, είναι έξω εκεί στο δρόμο. Έχει κάνει συμβόλαια μόνος του, έχει πάει στο εξωτερικό. Θέλω να πω ότι τη ζωή του, την προσδιορίζει ο ίδιος, βγάζει τα χρήματα του, δεν εξαρτάται από τη μαμά του, έχει φύγει από τη μαμά του εδώ και πάρα πολ��ά χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος και πρόσθεσε:

«Η Ελληνίδα μαμά μπορεί να είναι γραφική, μπορεί αν είναι άλλου η μάνα να το βρίσκουμε γλυκό, αν είναι δικιά μας… να την πνίξουμε σαν κουνέλι με αυτά που μου λέει, και δεν πιστεύω ότι έχει κανένα δικαίωμα… άμα ο Σάββας γουστάρει να είναι με την Ηλιάδη και να κάνει παιδί μαζί της, να της πέφτει πλάκωμα…»