​Παρόντες στο μεγαλύτερο event για την Eurovision θα είναι οι Freaky Fortune και ο Riskykidd, που θα πουν… «Rise Up» στο Άμστερνταμ, περίπου ενάμιση μήνα πριν διαγωνιστούν στον β’ ημιτελικό της διοργάνωσης, στην Κοπεγχάγη, στις 8 Μαΐου!

Οι εκπρόσωποι της Ελλάδας στον 59ο διαγωνισμού τραγουδιού θα εμφανιστούν στη σκηνή του Eurovision In Concert, την καθιερωμένη συναυλία στην οποία συμμετέχουν πολλοί διαγωνιζόμενοι της εκάστοτε χρονιάς, αλλά και παλιότεροι και αγαπημένοι στους Eurofans συμμετέχοντες.

Το φετινό Eurovision In Concert θα γίνει το Σάββατο, 5 Απριλίου, ενώ, εκτός από την συναυλία που παρακολουθούν χιλιάδες κόσμου κάθε χρόνο, γίνονται συνεντεύξεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης από όλη την Ευρώπη. Μάλιστα, η εν λόγω διοργάνωση θεωρείται crash test για όλους τους διαγωνιζόμενους.

Εκτός από τους Freaky Fortune και τον Riskykidd, στη σκηνή θα ανέβουν πάνω από 21 εκπρόσωποι άλλων χωρών -όπως του Ηνωμένου Βασιλείου, της Λετονίας, της Πορτογαλίας, της Ρουμανίας, της Γαλλίας, της Αρμενίας, της Ουκρανίας και της Ισπανίας- καθώς και η νικήτρια της περσινής Eurovision, Emmelie de Forest!

Μετά το Άμστερνταμ, το «Rise Up» θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, σε ακόμα μία μεγάλη για τον διαγωνισμό τραγουδιού διοργάνωση, το «London Eurovision Party», την Κυριακή, 13 Απριλίου.

riseup_inconcert.jpg