Η ​Σίσσυ Φειδά επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από τρία χρόνια απουσίας, με δική της εκπομπή στον ΣΚΑΙ και μιλά σε συνέντευξη της για τον κατά 11 χρόνια νεότερο σύντροφό της, Γιώργο Ανδρίτσο, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια, ενώ παράλληλα αφήνει υπονοούμενα για το γάμο της!

feida2.jpg
«Είχε πολλή θέληση και πυγμή. Με διεκδίκησε πολύ συνειδητά και πολύ αντρίκια για αυτό και πέτυχε τον στόχο του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει επίγνωση του εαυτού του και των θέλω του. Και παρόλο που είναι μικρότερος από εμένα, έχει εμπειρίες και αυτό τον κάνει να μπορεί να ξεχωρίσει τι θέλει στη ζωή του» εξομολογείται η Σίσσυ Φειδά για τον σύντροφό της και προσθέτει:

«Ασφαλώς και με προβλημάτισε (εννοεί η ηλικία). Δεν μου έχει ξανατύχει να είμαι με κάποιον 11 χρόνια μικρότερό μου, γιατί δεν με έλκυαν οι νεότεροι άντρες…Είχα πολλούς ενδοιασμούς που μπορεί να ξεκινούσαν από ερωτηματικά του τύπου: “Θα έχουμε σημείο επαφής;” και να κατέληγαν στο “Τι θα γίνει αν αυτό που ζούμε σοβαρέψει;”. Αλλά η συμπεριφορά του διέλυσε όλους τους προβληματισμούς που μπορεί να είχα. Όταν έχεις απέναντί σου έναν άνθρωπο που είναι άντρας με όλη τη σημασία της λέξης, όχι μόνο προς εσένα αλλά και ως προς τους άλλους, τότε γιατί να μην τον εμπιστευτείς; Σίγουρα, όπως όλοι, έχει κι εκείνος ελαττώματα που μπορεί να με τρελαίνουν ώρες – ώρες, αλλά προσπαθεί και είναι ένας άντρας που θαυμάζω και με κάνει περήφανη».

feida3.jpg

Σε μια ενδεχόμενη πρόταση γάμου εκείνη απαντά αινιγματικά: «Και πού ξέρεις ότι δεν έχει γίνει ήδη;» και συνεχίζει λέγοντας: «Μπορεί να έχω παντρευτεί και να μην το ξέρετε».

Τέλος, η διακοσμήτρια εσωτερικών επισημαίνει: «Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι είμαστε πολύ καλά μαζί. Από εκεί και πέρα το μέλλον θα δείξει…».