​Εκτός «Voice» βρέθηκε η Μαρία Εγγλέζου, την οποία η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να «διώξει» από την ομάδα της, ώστε να κρατ��σει την Ελένη Γεραγίδη.

Οι δυο διαγωνιζόμενες τραγούδησαν το κομμάτι «ο Άγγελος μου», και παρά το γεγονός πως η σύζυγος του Μιχάλη Ιατρόπουλου δεν έκανε κανένα λάθος και ήταν «τεχνικά» σωστή, η Δέσποινα επέλεξε να κρατήσει την αντίπαλο της, αιτιολογώντας το γιατί:

«Η Μαρία είναι επαγγελματίας και το εισπράττω. Πατάει με μεγαλύτερη σιγουριά. Η Ελένη είναι ένα κορίτσι που τώρα ξεκινάει και είναι λογικό να έχει άγχος. Ήταν μια δύσκολη περίπτωση για μένα. Στη Μαρία είχαμε γυρίσει και οι 4 coach, αλλά στην Ελένη είχα γυρίσει μόνη μου. Η Μαρία ήταν το σιγουράκι, αλλά στην Ελένη διέκρινα κάτι και ήταν πρόκληση για μένα στο να την πάω παραπέρα!» δήλωσε η τραγουδίστρια και coach του «Voice».

  • Η Μαρία Εγγλέζου, φανερά «πειραγμένη» μετά το τέλος του «Voice», δήλωσε on camera πως:

«Δεν έκανα κανένα λάθος, απλά όπως είπε και η Δέσποινα, ήθελε να δώσει την ευκαιρία σε ένα νέο παιδί, επειδή εγώ έχω ήδη μια πορεία».

Ακόμα πιο πειραγμένος όμως, εμφανίστηκε ο σύζυγος της Μαρίας Εγγλέζου, Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος όπως έχει ήδη γράψει το star,gr μέσω των social media άρχισε να βρίζει τη Δέσποινα Βανδή, αποκαλώντας την «συνταξιούχο τραγουδίστρια», επειδή «έκοψε» τη γυναίκα του από το «Voice».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ.