Του… πρωινού έγινε σήμερα στο «Πρωινό mou» καθώς οι σπόντες και οι αποκαλύψεις για τους παρουσιαστές που πέρασαν από την εκπομπή … «πήγαν και ήρθαν», ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος "ξέσπασε" κατά των τεχνικών τους οποίους αποκάλεσε "ξεφτίλες". Ο λόγος; Επειδή, όπως είπε ο ίδιος, "έτρωγαν και έπιναν όταν ήταν παρουσιαστής ο Αρναούτογλου και μετά έγιναν τσιράκ��α του Λιάγκα"

Η αρχή έγινε από τον Πέτρο Κωστόπουλο ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν ξεκινήσαμε στο Πρωινό mou νόμιζα ότι θα είχε αλλάξει το στούντιο. Καινούργια εκπομπή, καινούργιο στούντιο. Μπαίνω και λέω μάλλον σε λάθος στούντιο ήρθα, δεν έχουν φύγει τα παιδιά (Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά) και κοίταζα γύρω- γύρω μήπως έχουν αφήσει φωτογραφίες τους. Το μόνο που βρήκα ήταν του Αρναούτογλου!».

Με τη σειρά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Στην αρχή της σεζόν που πέταξαν ό,τι πράγματα είχαν μείνει, μέσα υπήρχαν αυτόγραφα του Αρναούτογλου. Κι εγώ γέμισα όλο το στούντιο με φώτο του Αρναούτογλου και τους έλεγα "βοήθειά μας" και τους έδινα ένα εικόνισμα του Αρναούτογλου. Τον Άγιο Αρναούτογλου τον Ομορφοκοσμίτη»!

Εκείνη τη στιγμή στο στούντιο μπήκε ο floor manager της εκπομπής ο οποίος έφερε μία φωτογραφία του Γρηγόρη Αρναούτογλου και τότε ο Ουγγαρέζος «ξέσπασε» κατά των τεχνικών! «Έλα μωρή Νησιώτισσα! Όταν τρωγοπίνατε, εδώ πλήρωνε ο άνθρωπος! Ξεφτίλες! Και μετά γίνατε τσιράκια του Λιάγκα»!

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας!