Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το εξώδικο του Ματέο Παντζόπουλου σε επτά “lifestyle” έντυπα αλλά και επώνυμα σε κάποιους φωτογράφους, ζητώντας μέσω της νομικής οδού να μην τραβούν φωτογραφίες από το συγκρότημα του στα Άχλα.

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, o ίδιος αναφέρει στο εξώδικο πως νιώθει σαν φυλακισμένος στο ίδιο του το σπίτι και πως αναγκάζεται να κυκλοφορεί με κουκούλα αποκρύπτοντας το πρόσωπο του, ακόμα και στην αυλή του σπιτιού.

«Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί σε μένα και στους οικείους μου έντονη ψυχική και συναισθηματική φόρτιση, αίσθημα απομόνωσης και απομάκρυνσης από την πραγματικότητα, η οποία αποτελούσε επιλογή μου» λέει χαρακτηριστικά.

Oι φωτογράφοι Απόστολος Παπανικολάου και Παύλος Καραμπάτσης μιλούν στην εκπομπή «Μελέτησέ το» για το εξώδικο που έφτασε στα χέρια τους και απαντούν στον σύντροφο της Ελένης Μενεγάκη.

«Κάνω αυτή τη δουλειά 27 χρόνια. Αν με ρίξεις στο φιλότιμο και μου πεις μην τραβήξεις θα το κάνω. Έχει συμβεί εκατοντάδες φορές. Αν όμως μου το πεις με ζοριλίκι την έχεις πατήσει» λέει �� Απόστολος Παανικολάου.

Από την πλευρά του ο Παύλος Καραμπάτσης αναφέρει για τον Ματέο Παντζόπουλο: «Τι περιμένει δεν τα ξέρει αυτά από την αρχή; Εδώ η showbiz είναι λίγο περίεργη. Αυτά αν γίνονταν στην Αμερική θα γελούσε ο κόσμος»

Κάντε κλικ και δείτε περισσότερα στο βίντεο...