​Μία… καλόγρια εντυπωσίασε το ιταλικό «The Voice» και, φορώντας το ράσο, «μάγεψε» με την αγγελική φωνή της τις blind auditions, κάνοντας τους coaches να γυρίσουν!

Η αδερφή Cristina Scuccia, ετών 25 και με χρέη νοσοκόμας, ονειρευόταν από μικρή να γίνει τραγουδίστρια. Το 2008, μάλιστα, εντάχθηκε σε χορωδία με καλόγριες, οι υπεύθυνοι της οποίας την παρότρυναν να πάρει μέρος στο «The Voice».

Φορώντας το ράσο και με τον σταυρό στο στήθος, η 25χρονη καλόγρια ερμήνευσε το «No One» της Alicia Keys και η Παναγιά ήταν μαζί της, αφού όλοι οι coaches πάτησαν το κουμπί για να γυρίσουν οι καρέκλες τους, ενώ το κοινό την χειροκρότησε θερμά.

Με… γουρλωμένα μάτια έμειναν οι κριτές όταν είδαν πως η γυναίκα με την αγγελική φωνή ήταν καλόγρια, ενώ η ίδια τόνισε πως η συμμετοχή της στο talent show δείχνει πως η Καθολική Εκκλησία δεν είναι κλειστή στην κοινωνία.

Με την συμμετοχή της αδερφής Cristina, η οποία είχε για συμπαράσταση άλλες καλόγριες, εντυπωσιάστηκαν και οι τηλεθεατές, αφού από την πρώτη κιόλας στιγμή που πάτησε στη σκηνή φτιάχτηκε hashtag με το όνομά της στο Twitter, ενώ έχει γίνει και παγκοσμίως γνωστή, με το βίντεο του τραγουδιού της στο YouTube να έχει ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια views σε μία μέρα!

Δείτε στο βίντεο την καλόγρια να ξετρελαίνει το «The Voice»