Την ψυχολόγο Σάντυ Κουτσοσταμάτη που περιμένει για δεύτερη φορά τον πελαργό φιλοξένησε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Η ψυχολόγος μίλησε για την αποβολή που είχε, αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, γεγονός που συγκίνησε την παρουσιάστρια η οποία δεν δίστασε να μιλήσει και για την δική της δύσκολη εμπειρία.

«Είχα προσωπικά την ανάγκη να το μοιραστώ, το έγραψα στο blog μου, όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη, γιατί πραγματικά ήθελα και εγώ να νιώσω ότι δεν είμαι η πρώτη που το περνάει, αλλά και για να περάσω το μήνυμα, ότι μπορεί να συμβεί αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Σίγουρα, το ότι είχα ήδη ένα παιδάκι βοήθησε να το ξεπεράσω» είπε χαρακτηριστικά η Σάντυ Κουτσοσταμάτη.

Τότε η Ελένη αναφέρθηκε στην πρώτη αποβολή που είχε πριν αποκτήσει παιδιά, αλλά και στη δεύτερη, η οποία της έτυχε αφού είχε αποκτήσει τον Άγγελο και τη Λάουρα.

«Εμένα μου έτυχαν και τα δύο και πήρα την ίδια στενοχώρια. Και την πρώτη φορά που ήταν πριν αποκτήσω παιδιά και τη δεύτερη φορά που είχα ήδη και τα δύο μου παιδιά. Το πρώτο ήταν 6-7 εβδομάδων, δεν κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος! Δεν χτυπούσε καρδιά. Παρόλα αυτά πέθαινα και σκέφτηκα ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδιά που δεν έπρεπε. Τρελή για δέσιμο ήμουν. Το άλλο, όμως, που ήταν σχεδόν τριών μηνών, νομίζω ότι το πήρα πιο βαριά γιατί ήταν πιο προχωρημένη η εγκυμοσύνη» είπε η Ελένη.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...