Έμπνευση έδωσε στην ομάδα του Πρωινού, το δημοσίευμα που θέλει την Ελένη Μενεγάκη να έχει αρραβωνιαστεί με τον Ματέο, εδώ και έξι μήνες!

Εκτός από την αφιέρωση που της έκαναν, η ομάδα «ζωγράφισε» με τα σχ��λια της και όχι μόνο άλλαξαν όνομα στην εκπομπή του Alpha, αλλά σχολίασαν μέχρι και το μανικιούρ της Ελένης που δεν συνάδει με καπετάνισσας!

«Εντάξει δεν θα αλλάξει όνομα. Τώρα δεν αλλάζεις όνομα πια. Εδώ δεν έγινε κ.Λάτσιου, θα γίνει κ.Παντζοπούλου; Εκτός αν θέλει να κάνει νέα καριέρα και επειδή μπορεί ο κόσμος να την έχει βαρεθεί ως Μενεγάκη, μπορεί να αλλάξει όνομα και να πει Παντζοπούλου» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε:

«Να λέγεται το πρωινό, το μεσημεριανό του Alpha… «με την Ελένη Παντζοπούλου. Και να λένε ποια είναι αυτή η καινούργια; Πώς εμείς αλλάξαμε κανάλι για να ανανεώσουμε την καριέρα μας; Αυτή θα αλλάξει όνομα! Ο καθένας ό,τι μπορεί αλλάζει».
��ίγο μετά ο παρουσιαστής είπε: «Επειδή είναι καπετάνισσα η Μενεγάκη, θέλω να της πω με πολλή αγάπη…ότι αυτά δεν είναι νύχια καπετάνισσας! Μπορείς να πετάξεις παλαμάρι με αυτά τα νύχια;»
Δείτε στο βίντεο… τι είπαν «χαρτί και καλαμάρι»!
Μεταξύ άλλων ο Λιάγκας ανέφερε πως δεν είχαν αρραβωνιαστεί με τη Φαίη, απλά ανακοίνωσαν στα πεθερικά του πως σκόπευαν να παντρευτούν. Μάλιστα αποκάλυψε πως οι γονείς της Φαίης έκλαψαν λίγο!