​Για τη σχέση του με το Γιώργο Λιάγκα όταν συνεργάστηκαν την πρώτη χρονιά στο «Πρωινό mou» χωρίς να γνωρίζονται από πριν, μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

  • Ο παρουσιαστής, αποκάλυψε πως όταν του έγινε η πρόταση από το Mega να συμμετέχει στο πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας… δεν τον ήθελε!

«Ο Γιώργος δεν με ήθελε γιατί δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με την πεντάδα (του Όμορφου Κόσμου), επειδή δεν είχε πάει καλά. Με τα πολλά, το κανάλι του είπε δοκίμασέ τον, δες τον... Έπρεπε κι εγώ να αποδείξω ότι το κανάλι ήταν σωστό που με πρότεινε. Κατέβασα τους τόνους στα τάρταρα, στο λεβητοστάσιο το πήγα! Και εγώ για να μπορέσω να δω τι παίζει και ο Γιώργος και η Φαίη -επειδή είναι ανταγωνιστικό το περιβάλλον- δεν έπρεπε να νιώσει ούτε πιεσμένος ούτε απειλούμενος».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην απόφαση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά να μετακινηθούν μέσα στο καλοκαίρι, αλλάζοντας τηλεοπτική στέγη:

«Εμείς το καλοκαίρι περάσαμε άσχημα, γιατί μείναμε ακέφαλοι. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, τίποτα δεν είναι μεμπτό. Όλοι το έμαθαν τελευταία στιγμή. Εγώ σαν φίλος και να ήξερα και μια λεπτομέρεια παραπάνω και να πήγαινε το μυαλό μου δεν υπήρχε περίπτωση να το πω σε κανέναν, ούτε στο κανάλι. Τιμώ και σέβομαι τη φιλία μου με τον Γιώργο ακόμα και αν δεν υφίσταται πια. Φιλία είναι να περνάς χρόνο με τον άλλον. Εγώ δεν έχω φίλους από το χώρο. Μόνο τη Συνατσάκη και έκανα και τον Γιώργο».

  • Αποκάλυψε ακόμα, πως είναι το ζευγάρι στην προσωπική του σχέση:

«Στην οικογένεια ο άντρας είναι το κεφάλι και η γυναίκα είναι ο λαιμός που στρίβει το κεφάλι όπου θέλει».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με Πέτρο Κωστόπουλο-Τζένη Μπαλατσινού, λέγοντας πως:

«Με τον Πέτρο και την Τζένη, επειδή ήρθαν εκείνοι μετά, δεν ήμουν εγώ ο ψαρωμένος. Δεν έπρεπε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.