Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να δούμε τη Ζέτα Μακρυπούλια στο πλατό του «Just the two of us» παρόλο που ακόμα δεν έχουν μαθευτεί κάποιες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα ποιοι θα καθίσουν στο πάνελ της κριτική επιτροπής.

Οι μόνοι σίγουροι μέχρι στιγμής είναι ο Γιώργος Θεοφάνους και η Κατερίνη Στανίση, ενώ όπως σας γράψαμε και νωρίτερα στο star.gr, έγινε πρόταση- έκπληξη και στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Πάντως, η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το trailer του show, έχει άγχος για αυτήν την πρεμιέρα.

«Μην με αγχώνεις τώρα, γιατί έχω στο μυαλό μου ότι έχω πολύ χρόνο και όταν σκέφτομαι ότι είναι την επόμενη εβδομάδα παθαίνω διάφορα. Έχω ένα άγχος» είπε και πρόσθεσε: "Δεν έχει να κάνει τι έχεις κάνει. Κάθε φορά έχω άγχος και έχω αποφασίσει ότι θα ζήσω με αυτό. Απλώς τώρα ξέρεις επειδή είναι μία καινούργια εκπομπή για μένα και γενικότερα μια καινούργια παρέα, γιατί γνωρίζω καινούργιους συνεργάτες κτλ, θέλω να έρθει εκείνη η Τετάρτη, να φύγει η πρώτη εκπομπή, να νιώσω ότι πήγαν όλα καλά, και μετά να μου φύγει το άγχος"

Μάλιστα, όπως δήλωσε, δεν ξέρει ούτε η ίδια για το «πάντρεμα» των ζευγαριών και, όπως είπε, είναι πολύ πιθανό να το μάθουμε κατευθείαν στην πρεμιέρα.

«Τα ζευγάρια δεν τα έχω δει. Έχω δει μεμονωμένους τους ανθρώπους, τώρα πως “θα παντρευτούν” αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζω. Αυτό θα το αποφασίσει η παραγωγή και κάτι μου λέει ότι θα το μάθουμε τελευταία στιγμή, ίσως στην πρεμιέρα» ανέφερε.

Όσο για το αν θα πιάσει το μικρόφωνο προκειμένου να τραγουδήσει; "Δεν το έχω σκεφτεί. Προς το παρόν όλο μου το άγχος και όλη μου η σκέψη είναι για το πώς θα γίνει η εκπομπή. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω κάτι έξτρα. Ούτως ή άλλως, είναι τόσος ο κόσμος που θα δείτε, που πιστεύω είμαι το τελευταίο πρόσωπο που θα θέλετε τώρα να δείτε να τραγουδάει".

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...