​Πολλοί αναρωτιούνται ποιος θα αναλάβει τη θέση της Φαίης στο πρωινό, όταν η παρουσιάστρια θα λείψει λόγω γέννας. Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε τις απαντήσεις του, σχετικά με το θέμα:
«Σε ό,τι αφορά την αντικατάσταση της Φαίης, επειδή ρώτησαν και τον Γιάννη Λάτσιο. Χθες και σήμερα η Φαίη δεν είναι εδώ, γιατί είναι λίγο αδιαθετούλα και αύριο ελπίζουμε να είναι. Δεν υπάρχει αντικατάσταση. Όταν γεννήσει η Φαίη, μπορεί να έρθουν κάποια κορίτσια εδώ, όπως η Μπεκατώρου, η Χατζηβασιλείου, η Ναταλία Γερμανού, για να κάνουμε λίγο πλάκα. Δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης της Φαίης για να το ξεκαθαρίσουμε» και πρόσθεσε:
«Ούτε η Φαίη, ούτε εγώ, ούτε κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, αλλά αυτή εδώ η εκπομπή στηρίζεται σε μια ομάδα. Και μάλιστα υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Λιανός και ο Γεωργαντάς που είναι παρουσιαστές εγνωσμένης αξίας. Δε νομίζω να υπάρχουν καλύτεροι παρουσιαστές από τον Λιανό και τον Γεωργαντά που να έρθουν εδώ και να αντικαταστήσουν εμένα και τη Φαίη. Η Σάσα τα τελευταία χρόνια έχει διαγράψει, επίσης, μια πορεία και είναι σημαντικό μέλος μιας παρέας και μιας εκπομπής. Επομένως, πόσοι είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που ανέφερα για να έρθουν εδώ και να αντικαταστήσουν την αφεντιά μου και τη Φαίη; Άρα δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης για να το κλείσουμε. Είμαστε μια ομάδα, μια παρέα και θα πέσουμε μέχρι ενός. Πέραν αυτών είναι και άλλοι όπως η Λίτσα και η Αργυρώ, άνθρωποι που μπορεί να στηρίξουν μια εκπομπή απολύτως μόνες τους».
Δείτε το βίντεο!