​Η Δέσποινα Βανδή απάντησε στην σκληρή κριτική του Μιχάλη Ιατρόπουλου, ο οποίος όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, την είχε χαρακτηρίσει «συνταξιούχο τραγουδίστρια και νυν αποτυχημένη παρουσιάστρια», εξαιτίας του γεγονότος ότι η coach είχε απορρίψει τη σύζυγό του, Μαρία Εγγλέζου, στα battles του «The Voice».

Ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σημείωσε πως εξέφρασε απλά τη γνώμη του και δεν προσέβαλε προσωπικά τη Βανδή.

Από τη μεριά της, η Δέσποινα Βανδή απάντησε:

«Δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα. Ο καθένας μπορ��ί να έχει την άποψή του, είναι ελεύθερος να αισθάνεται όπως θέλει εκείνος να αισθάνεται. Μην το παίρνουμε τόσο κατάκαρδα» και πρόσθεσε:

«Είναι μια ευκαιρία να φανεί η δουλειά σου και η φωνή σου αλλά το να κάνεις καριέρα έχει να κάνει με ποιους ανθρώπους έχεις δίπλα σου και με τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα στη μουσική, στη δουλειά σου και στη ζωή σου γενικότερα. Αν ήταν όλοι θα πηγαίναμε σε ένα talent show και την άλλη μέρα θα ήμασταν αραχτοί και θα λέγαμε «εδώ είμαι,την έκανα». Δεν υπάρχει όμως αυτό. Θέλει μυαλό, και για μένα πάνω απ’όλα θέλει πείσμα, θετική σκέψη και ευστροφία».