​Ρεπορτάζ: Χριστίνα Βεργιώτη

Μπορεί ο Χάρης Μωσαϊδης ή αλλιώς «Haris Mos» να έχασε στα battles μιας και ο Αντώνης Ρέμος επέλεξε τον Δήμο Μπέκε, αλλά οι επαγγελματικές προτάσεις τον περίμεναν στη γωνία με το που… πάτησε το πόδι του έξω από το «Voice»!

650__aeafe623-21a3-46e9-84f9-bc77db534bff.jpg
Το παιχνίδι, ήταν μια καλή αφορμή να τον δουν οι κατάλληλοι άνθρωποι, και έτσι δεν άργησε να κλείσει και την πρώτη του συμφωνία.

Έτσι από εδώ και στο εξής, θα τον βλέπετε στο Posidonio, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού! Και δεν είναι ο μόνος παίκτης του «Voice» που θα δούμε άμεσα να πιάνει δουλειά στο τραγούδι.

Η Δέσποινα Βανδή, «μαρτύρησε» στο press junket που διοργανώθηκε την Παρασκευή, πως έχει σκεφτεί το άτομο με το οποίο θέλει να συνεργαστεί, χωρίς ωστόσο ν΄αποκαλύψει ποιο είναι.

Ο Θέμης Γεωργαντάς από την άλλη, μας αποκάλυψε, πως έχει ήδη ξεχωρίσει άτομο, το οποίο μάλιστα έχει φέρει και σε επαφή με δισκογραφική ώστε να τον ακούσουν και να τον αξιοποιήσουν.

Παρόμοια όμως και με όποιον τρόπο μπορεί, έχει βοηθήσει και άλλους συμμετέχοντες μέσω των γνωριμιών του, μιας και όπως μας είπε, αυτό είναι που εκείνος μπορεί να τους προσφέρει.

Και επειδή τα battles πολλές φορές είναι σκληρά, και σε πολλούς ίσως να μην φαίνονται και δίκαια, ο Αντώνης Ρέμος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας στο star.gr, με ποια κριτήρια αποφάσισε να κρατήσει τον Δήμο Μπέκε και όχι τον Χάρη, απαντώντας παράλληλα σε όσους έσπευσαν μέσω Twitter να γράψουν ότι «το νιάτο δεν το διώχνεις»:

«Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο άδικο ένας παλιός και καλός τραγουδιστής να μην έχει το δικαίωμα να διαγωνιστεί, μόνο και μόνο επειδή είναι παλαιότερος του νέου. Για το Δήμο Μπέκε, αυτή μπορεί να ήταν η τελευταία ευκαιρία. Ο Χάρης όμως, θα έχει πολλές ευκαιρίες μελλοντικά. Ο Δήμος επίσης, με έπεισε περισσότερο με την ερμηνεία του».

Τόνισε ακόμα, πως «θα συνεχίσω να βοηθάω όποιο παιδί χρειαστεί βοήθεια, στον πραγματικό αγώνα της ζωής!»