​Ρεπορτάζ: Χριστίνα Βεργιώτη

Σοκ έπαθε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με το που άκουσε πως δεν περνά στην επόμενη φάση του «Voice», όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το οποίο και σου αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια μετά το περιστατικό!

Όπως είπε στο star.gr ο Θέμης Γεωργαντάς, στα παρασκήνια τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα, καθώς ο Μαυρίκιος έπαθε black out και δεν το διαχειρίστηκε ψύχραιμα.

«Χρειαζόταν βοήθεια για να βγει έξω» μας είπε ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος πρόσθεσε πως «στεναχωρήθηκα πάρα πολύ», τονίζοντας πως η εν λόγω σκηνή, είναι από αυτές που του «έμειναν» πολύ από το παιχνίδι και τις θυμάται πολύ έντονα.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το μοναδικό, αφού στη συνέχεια o Θέμης Γεωργαντάς, μας εξήγησε ότι ως V-Reporter στα παρασκήνια του «Voice», έρχεται σε άμεση επαφή με τους παίκτες και τις οικογένειες τους, παρηγορώντας τους και αγκαλιάζοντας τους όταν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό:

«Υπάρχο��ν παιδιά και οικογένειες, που τα έπαιρναν πιο βαριά απ΄ ότι έπρεπε. Ήμουν σαν τον μεγάλο τους αδερφό. Τους έκανα πολλές αγκαλιές στα backstage. Έβλεπα κορίτσια που ήταν περίεργα ψυχολογικά με βουρκωμένα μάτια και τα παρηγορούσα».