​Ρεπορτάζ: Χριστίνα Βεργιώτη

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα live του «Voice», όλοι οι συντελεστές του παιχνιδιού, συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Hilton το μεσημέρι τ��ς Παρασκευής, παραχωρώντας το πρώτο press junket τηλεοπτικής παραγωγής στην Ελλάδα, όπου μίλησαν με τους δημοσιογράφους για όλα: Για το παιχνίδι, τους παίκτες τους, τα φαβορί, τις εντυπώσεις τους, αλλά και τα συναισθήματα που τους έχει αφήσει μέχρι στιγμής το «Voice».

2246_KOYINELIS_ASLANIDOY_VANDI_REMOS_1432014 (800x529).jpg

Γιάννης Λάτσιος, Γιώργος Λιάγκας, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Μιχάλης Κουινέλης , Μελίνα Ασλανίδου και Θέμης Γεωργαντάς, έκατσαν στα round tables και μας αποκάλυψαν πως το πιο δύσκολο αλλά και πιο ενδιαφέρον κομμάτι του show ξεκινά με τα live, τα οποία θα ολοκληρωθούν στις 9 Μαΐου, ημέρα του μεγάλου τελ��κού, που θα καθορίσει και το νικητή, τη «φωνή» της Ελλάδας δηλαδή.

Ενθουσιασμένοι και οι τέσσερις κριτές, δεν έκρυψαν τη χαρά τους για το project στο οποίο συμμετέχουν, αλλά και για τη μεταξύ τους χημεία, μιας και όπως είπαν όλοι με ένα στόμα, μια φωνή «ζούμε μια δεύτερη εφηβεία».

2193_VANDI_LATSIOS_1432014 (800x522).jpg

Μάλιστα το press junket που διοργανώθηκε ήταν και μια αφορμή να συναντηθούν ξανά οι τέσσερις τους, λίγο πριν αρχίσουν τα live, όπου μας προειδοποίησαν πως θα «κολλήσουμε» στις οθόνες μας με τις φωνές που θ΄ακούσουμε.

Παράλληλα, δεν έκρυψαν ότι ζηλ��ύουν ο ένας τους παίκτες του άλλου, μιας και υπάρχουν διαγωνιζόμενοι που θα ήθελαν να έχουν στην ομάδα τους.

2200_REMOS_ASLANIDOY_KOYINELIS_1432014 (800x531).jpg

Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι ακόμα και παίκτες που αποχώρησαν από το show, είχαν την ευκαιρία τους, με τους coaches αλλά και το Θέμη Γεωργαντά να στέκονται στο πλευρό τους ώστε να τους βοηθήσουν όπως μπορούν.

Μάλιστα μας τόνισαν, πως έχουν σκεφτεί τη συνεργασία με αρκετούς απ΄αυτούς, καθώς και ότι άλλους τους έχουν ήδη βοηθήσει, συστήνοντας τους στα κατάλληλα άτομα.

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού, το έδωσαν για τα live πάντως, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 28 Μαρτίου και αναμένεται να καθηλώσουν το κοινό, αφού τότε είναι που θα ξεκινήσουν οι… «τιτανομαχίες» μεταξύ των καταπληκτικών φωνών του «Voice».

2268_LIAGAS_KOYINELIS_KOSMETATOY_ASLANIDOY_VANDI_REMOS_LATSIOS_GEORGANTAS_1432014 (800x546).jpg