Για πρώτη φορά σπάει την σιωπή τ��ς η παρουσιάστρια που κατηγορεί επιχειρηματία πως την άφησε έγκυο και την παράτησε, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως της έκανε και πρόταση γάμου και ότι η μητέρα του την απειλούσε ότι θα εξαφανίσει το παιδί, ενώ εκείνος της απαντά μέσω του συνηγόρου του!

«Από τον Μάιο του 2012 απεγνωσμένα προσπαθούσε μέσω κοινών γνωστών και των social media να με προσεγγίσει… Με είχε βάλει στόχο από την πρώτη στιγμή που με είδε και έλεγε ότι βρήκε το κάρμα του! Επιμένοντας μ' αυτόν τον τρόπο και ενώ δεν είχα σχέση αποφάσισα να βγούμε, να του δώσω την ευκαιρία», λέει η τηλεπερσόνα, που έχει κάνει «περάσματα» από πολλά μικρά κανάλια, όπως τα Kontra, Tηλεάστυ και Blue Sky.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η υπόθεση έφτασε στις αίθουσες του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, καθώς η «ζουμερή» ξανθιά κατέθεσε αγωγή εναντίον του 36χρονου, ζητώντας του να αναγνωρίσει το παιδί, που ήρθε στον κόσμο τον Μάιο του 2013.

Στην αποκλειστική συνέντευξή της στην εκπομπή «Μελέτησέ Το», η καταγγέλλουσα περιγράφει πως ο επιχειρηματίας της ζήτησε να τον παντρευτεί: «η πρόταση γάμου ήρθε τον Ιούνιο… Είχε κλείσει σουίτα στη Σαντορίνη. Του είπα “δεν είναι ο γάμος που αποδεικνύει την αγάπη, αλλά οι πράξεις” και μου απάντησε “απόδειξέ μου ότι μ' αγαπάς όσο εγώ που πεθαίνω από αγάπη για σένα! Να μου χαρίσεις τον καρπό του έρωτά μας!”. Αυτό το πήρα σοβαρά και εκεί δέχτηκα. Ποτέ δεν ξαναπήρα τις απαραίτητες προφυλάξεις. Ζούσαμε ελεύθερα τον έρωτα και την αγάπη μας».

«Όταν ήρθε η ώρα να γεννήσω, με απειλούσαν ότι θα εξαφανίσει το παιδί… Είχα επιλέξει τέσσερα μαιευτήρια, ώστε να επιλέξω τελευταία στιγμή, σε συνεννόηση με τον γυναικολόγο μου, αυτό στο οποίο θα πήγαινα», συνεχίζει η τηλεπερσόνα, υποστηρίζοντας πως, όταν έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της, ενημέρωσε την μητέρα του 36χρονου, η οποία της είπε να σταματήσει την κύηση και την προειδοποίησε πως δεν θα κάνει ποτέ ξανά καριέρα, ενώ απειλούσε τόσο την ίδια, όσο και την οικογένειά της και τον γυναικολόγο της!

Μιλώντας για τον χωρισμό, η παρουσιάστρια ισχυρίζεται πως μάνα και γιός είχαν ομηρικούς καβγάδες, ενώ εκείνος της είπε πως έπρεπε να πάει εσπευσμένα στο Μαϊάμι και έκτοτε εξαφανίστηκε.

Απαντώντας σε όσα ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, ο 36χρονος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του συνηγόρου του, στην οποία αναφέρει: «ο ερχομός ενός παιδιού είναι η ιερότερη απόφαση. Πρέπει να είναι προϊόν αγάπης και ώριμης σκέψης και όχι αποτέλεσμα “πολυκοσμίας”. Η γυναίκα που αποφασίζει μονομερώς να μεθοδεύσει μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη με μόνο σκοπό την οικονομική επίθεση, είναι αδίστακτη και επικίνδυνη».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η παρουσιάστρια και την απάντηση του επιχειρημ��τία