​Όλα είναι έτοιμα από ότι φαίνεται για την πρεμιέρα του «Just the two of us 2» και ανακοινώθηκαν τα ονόματα των συμμετεχόντων!

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή Πρωινό mou τα ονόματα θα είναι τα εξής:

Δημήτρης Μακαλιάς, Μίνως Θεοχάρης, Μάρκος Σεφερλής, Γιώργος Παράσχος, Χριστίνα Πολίτη, Άννα Πρέλεβιτς, Ράνια Θρασκιά, Θεοφανία Παπαθωμα, Τέτα (η αισθητικός που την βλέπουμε στο «Πρωινό Mou»).

Οι coaches που θα αναλάβουν να τους εκπαιδεύσουν θα είναι:

Ελισάβετ Σπανού, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιώργος Γιαννιάς, Στέλιος Διονυσίου, Αντιγόνη Ψυχράμη, Χάρης Βαρθακούρης, Ευριδίκη, Στέλλα Καλλή, Courtney Parker, Γιώργος Παπαδημητράκης.

Στην αρχή μάλιστα ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Θεοφάνους θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή, σημειώνοντας ότι αυτό είναι το μόνο πρόσωπο που είναι σίγουρο μέχρι στιγμής.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τη συνύπαρξη του Γιώργου Θεοφάνους και της Ευριδίκης αλλά και του ζευγαριού που υπάρχει μέσα στο show, αυτό της Αντιγόνης Ψυχράμη και του Δημήτρη Μακαλιά.

Τέλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε ότι κοντά στο να συμφωνήσει για να βρίσκεται στο show είναι ο Ευθύμης Ζησάκης, ενώ αποκάλυψε και την ημερομηνία της πρεμιέρας του «Just the 2 of Us», που θα είναι η Τετάρτη 26 Μαρτίου.