​Σε τηλεκριτικούς «τα έχωσε» ο Γιώργος Παπαδάκης, εστιάζοντας σε μια εξ΄αυτών (χωρίς ν΄αναφέρει όνομα), η οποία όπως είπε τον προσέβαλε και τον καταξεφτίλισε, με αφ��ρμή τη φράση «φέρτε πίσω τα κλεμμένα», την οποία ο ίδιος είχε επιλέξει να γραφτεί σε τίτλο της εκπομπής του.

Σήμερα λοιπόν που η εν λόγω φράση έγινε νόμος, ο παρουσιαστής αποφάσισε να πάρει το αίμα του πίσω, διακόπτοντας τη ροή της εκπομπής, ώστε ν΄αναφερθεί στο εν λόγω περιστατικό:

«Θα μπορούσαμε να κάνουμε και κόμμα, γιατί έχοντας βάλει ένα στόχο, αυτός επετεύχθη.Πριν από 3-4 χρόνια ακούσαμε τα εξ αμάξης! Είπανε πολλά... Εμένα δεν με ενόχλησε που ακούσαμε από πολιτικούς, αλλά που εγώ προσωπικά άκουσα από συναδέλφους. Από τότε άρχισε η ιστορία ότι μεγαλύτερος λαϊκιστής της ελληνικής τηλεόρασης είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Επειδή για έξι μήνες είχα γράψει με δική μου ευθύνη στο πάνω μέρος της οθόνης "φέρτε πίσω τα κλεμμένα". Τότε, συνάδελφοί μου κριτικοί, που ανάθεμα και αν ξέρουν -όχι όλοι, ορισμένες από αυτές ή μία από αυτές- τι σημαίνει τηλεοπτικό στούντιο, -μόνο ως καλεσμένη έχει πάει 2-3 φορές- με πρόσβαλε, με καταξεφτίλισε για το "φέρτε πίσω τα κλεμμένα"! Και τώρα γίνεται νόμος τους κράτους. Δεν αποτελεί μια προσωπική δικαίωση; Δεν θα μπορούσα να κάνω κι εγώ το δικό μου κόμμα, τον "Γκρεμό" που ονειρευόμουνα; Συγνώμη για την προσωπική παρέμβαση, αλλά πρέπει κι εγώ κάποια στιγμή ως Ππαδακιστής να πω τα δικά μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ.