​Η αστυνομική – δραματική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2004 - 2007, «WITHOUT A TRACE» επιστρέφει με νέο κύκλο στο STAR, από την Τετάρτη 19 Μαρτίου!

Ο νέος 4ος κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια και θα προβάλλεται από Τρίτη έως Πέμπτη στις 00.15.

Όποιον ντετέκτιβ και αν ρωτήσεις θα σου πει ότι οι έρευνες για χαμένη ιδιοκτησία ή για έναν θάνατο είναι εύκολες υποθέσεις σε σύγκριση με την ανεύρεση ενός αγνοούμενου προσώπου. Ωστόσο, στη Νέα Υόρκη υπάρχει μία ειδική ομάδα του FBI, που ασχολείται αποκλειστικά με τέτοιες υποθέσεις. Ο δυναμικός ντετέκτιβ Τζακ Μαλόουν μαζί με την ομάδα του αγωνίζεται ενάντια στον χρόνο, αφού για τις Αρχές, εφόσον περάσουν 72 ώρες μετά την εξαφάνιση του θύματος οι πιθανότητες για την ανεύρεσή του είναι μηδαμινές. Η ανάλυση των στοιχείων μετά από μία απαγωγή ή εξαφάνιση, απαιτεί: ιδιαίτερες ικανότητες, τελευταία μέσα τεχνολογίας αλλά και τη βοήθεια εξειδικευμένων ψυχολόγων. Καταλυτικός παράγοντας για τη διαλεύκανση των ανεξήγητων υποθέσεων είναι η εμπειρία, που έχουν αποκτήσει με τον χρόνο τα μέλη της ομάδας. Σε κάθε επεισόδιο πέρα από την υπόθεση, που προσπαθεί η ομάδα να εξιχνιάσει, αποκαλύπτεται και ένα κεφάλαιο ζωής από το παρελθόν αλλά και τον χαρακτήρα των ντετέκτιβ.
Ο 4ος κύκλος της σειράς, ξεκινάει με τον Μάρτιν και τον Ντάνι να έχουν μόλις επιβιώσει από μια «καταιγίδα» πυροβολισμών, με τον πρώτο να είναι σοβαρά τραυματισμένος. Η ομάδα όμως δεν καταφέρνει να σώσει τον κρατούμενο, που μετέφερε. Η σχέση τους με την αντιτρομοκρατική ομάδα περνάει μια περίοδο μεγάλης κρίσης και αμφισβήτησης καθώς ο Τζακ διαφωνεί με την άποψη ότι ο Αϊζάια Νούρου, που παρουσιάζεται ως σύμμαχος κατά των τρομοκρατών, είναι άξιος εμπιστοσύνης. Η ομάδα υποδέχεται ένα νέο μέλος, την πράκτορα Έλενα Ντελγάδο και συνεχίζει να εξιχνιάζει μυστηριώδεις υποθέσεις, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι εσωτερικές εντάσεις και πολλές φορές οι αντιδικίες ανάμεσα στα μέλη της. Κάποιες φορές, ο Μάρτιν εμφανίζει προβληματική και επιθετική συμπεριφορά, ακόμα και κατά τη διάρκεια των υποθέσεων.
Το γεγονός, αυτό, κάνει τον Ντάνι να ανησυχεί και να προβληματίζεται για τις επιπτώσεις, που μπορεί να έχει αυτή η συμπεριφορά στην ασφάλεια των μελών της ομάδας. Σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο Μάρτιν, οφείλονται στον εθισμό του στα παυσίπονα. Είναι το τίμημα του σοβαρού τραυματισμού του αλλά και του άγχους, που του έχει δημιουργήσει η είσοδος της Έλενα στην ομάδα. Η Σαμ αποφασίζει να του μιλήσει ανοιχτά και ζητάει τη βοήθεια του Ντάνι, αλλά εκείνος αρνείται να εμπλακεί στα προσωπικά ζητήματα του Μάρτιν. Την ίδια ώρα, ο Τζακ χάνει τον πατέρα του από τη νόσο του Αλτσχάιμερ ενώ ξεκινάει μια νέα σχέση με την Αν, που είναι η χήρα ενός παλιού συναδέλφου. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του κύκλου και ενώ η ομάδα βρίσκεται εν μέσω ορισμένων βασανιστικών και επικίνδυνων υποθέσεων, η Αν��ανακοινώνει στον Τζακ ότι είναι έγκυος.