​Ο 6ος κύκλος κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 23 Μαρτίου και θα προβάλλεται στις 16:40 κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Ο Λέοναρντ και ο Σέλντον είναι λαμπροί επιστήμονες της Φυσικής, λάτρεις του σύμπαντος και θαυμαστές της μεγαλοσύνης του. Αποτελούσαν πάντα πρότυπο, χάρισαν στιγμές υπερηφάνειας στις οικογένειες τους, απέκτησαν γνώσεις, έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης αλλά δεν έχουν ιδέα τι θα πει «γλεντάω».

Αντικοινωνικοί, κλειστοί χαρακτήρες, ανίκανοι να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους και κυρίως με τις γυναίκες. «Χωμένοι» στα βιβλία και τις μελέτες, τούς ενδιαφέρει περισσότερο ένα Super Nova εκατομμύρια έτη φωτός μακριά απ’ τη Γη παρά η πραγματική ζωή πάνω σ’ αυτήν.

Το σημείο, που στιγματίζει τη ζωή τους, είναι η αγάπη τους για τους σούπερ ήρωες και το Star Wars. Όλα ανατρέπονται όμως όταν μια ξανθιά, δυναμική, πανέμορφη κοπέλα, η Πένι, μετακομίζει στο διπλανό διαμέρισμα.

THE BIG BANG THEORY 1.JPEG
Η Πένι εργάζεται ως σερβιτόρα και το μεγάλο της όνειρο είναι να ασχοληθεί με τη showbiz. Άνετη και «μέσα σε όλα», εισβάλλει στη ζωή των δύο φίλων σαν κομήτης και τους αναστατώνει! Εκρηκτική, απρόβλεπτη, χωρίς ιδιαίτερη παιδεία αλλά με …Phd στη μόδα και το clubbing.

Ο Σέλντον παραμένει ικανοποιημένος όταν περνάει τις νύχτες του με τους εκκεντρικούς επιστήμονες φίλους του, τον πολύγλωσσο Χάουαρντ, που ζει «φρίκη» επειδή μένει με την κατα��ιεστική μητέρα του και τον Ραζ, έναν Ινδό επιστήμονα που απεχθάνεται το ινδικό φαγητό και που λύνεται η γλώσσα του με τις γυναίκες όταν πιει ένα ποτηράκι παραπάνω.

Ο Λέοναρντ όμως από τη στιγμή που γνωρίζει την Πένι βλέπει ... τον ουρανό με τ’ άστρα! Βλέ��ει τον κόσμο μέσα από τα λαμπερά της μάτια και ανακαλύπτει έναν καινούριο ...σύμπαν! Ανακαλύπτει τον έρωτα στην πιο.. I.Q=I love you μορφή!

Στον 6ο κύκλο της σειράς, ο Λέοναρντ και Πένι συνεχίζουν να είναι ζευγάρι και η σχέση τους ομαλοποιείται μετά τις «αναταράξεις», που βίωσαν στον προηγούμενο κύκλο. Ο Λέοναρντ αποφασίζει να μην κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του αλλά της ζητάει να το κάνει εκείνη, όταν αισθανθεί έτοιμη. Σύντομα όμως ανάμεσά τους θα γεννηθεί το δηλητηριώδες αίσθημα της ζήλειας καθώς η Πένι ενοχλείται από την οικειότητα, που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Λέοναρντ και την Άλεξ – τη νέα, σέξι βοηθό του Σέλντον. Ο Χάουαρντ επιστρέφει από τον διαστημικό σταθμό αλλά απογοητεύεται καθώς αισθάνεται ότι οι υπόλοιποι δεν ��ου επιφυλάσσουν την πρέπουσα υποδοχή, απορροφημένοι από τα δικά τους, προσωπικά προβλήματα. Την ίδια ώρα, ο Ραζ παραμένει ο μοναδικός εργένης της παρέας, κάτι που αρχίζει να τον επηρεάζει, τόσο στη συμπεριφορά του όσο και στις σχέσεις του με τους υπόλοιπους…

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζόνι Γκαλέκι, Τζιμ Πάρσονς, Κάλι Κουόκο, Σάιμον Χέλμπεργκ, Μελίσα Ροντς, Κουνάλ Ναϊγιάρ, Μαΐμ Μπιάλικ