​Όλο και φουντώνει η… «κόντρα» ανάμεσα στον Αντώνη Ρέμο και την Δέσποινα Βανδή στο «The Voice», λίγο πριν από τα lives. Την Παρασκευή το βράδυ, ο Αντώνης σήκωσε κόκκινη κάρτα στη Δέσποινα γιατί τον πρόλαβε και ανέθεσε ένα τραγούδι που είχε προγραμματίσει κι εκείνος σε δύο από τους παίκτες της.

Ο λόγος για το «Love me again», στο οποίο μονομάχησαν ο Στέλιος Μαγαλιός και ο Στέλιος Καρπαθάκης, κάνοντας τον Αντώνη Ρέμο να ζηλέψει πολύ.

«Είχα διαλέξει να βάλω αυτό το τραγούδι σε ένα από τα επόμενα battles και με πρόλαβε η Βανδή. Πρώτο της λάθος», είπε ο Αντώνης με την Δέσποινα να του απαντά:

«Είχα λόγο που το διάλεξα γιατί αυτό το τραγούδι είναι το μοναδικό που είναι πάνω από το δικό μας με τον Κοντόπουλο εδώ και πέντε εβδομάδες».

Έλα όμως που ο Αντώνης δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω.

«Α ναι; Και θα παραμείνει εκεί σε πληροφορώ», της είπε με την Δέσποινα Βανδή να λέει ότι ο Αντώνης τη ζηλεύει γιατί παρά τη μεγάλη του προσπάθεια ο Στέλιος Μαγαλιός διάλεξε την δική της ομάδα.

«Κατάλαβες Στέλιο τι λάθη κάνεις; Αλλά εντάξει μετά καταλαβαίνουμε τι μ@@@κία κάνουμε. Όταν την κάνουμε δεν το καταλαβαίνουμε», είπε.

Δείτε το video…