«Μην βιάζεστε, γιατί, όποιος βιάζεται με το “Κάτω Παρτάλι”, θα χάσει! Το μότο της σειράς είναι “αυτό που βλέπετε, δεν είναι αυτό που συμβαίνει”», λέει η Βίκυ Σταυροπούλου και αποκαλύπτει μερικά μόνο από όσα ετοιμάζει η Μοσχούλα της δημοφιλούς σειράς!

Σε συνέντευξή της, η ηθοποιός κρατάει κλειστά τα χαρτιά της για το κλουβί με το καναρίνι που έχει στο κεφάλι, ενώ κάνει πλάκα λέγοντας πως η αρχική ιδέα ήταν να της βάλουν μια γυάλα με χρυσόψαρο!

«Η Μοσχούλα είναι ένας ρόλος που νιώθω ότι τον ξέρω αλλά ταυτόχρονα έχω και την πληροφορία ότι δεν τον ξέρω. Είναι αυτό που δείχνει; Κρύβει πολύ περισσότερα πράγματα; Είναι πολύ γοητευτικό για μένα αυτό το παιχνίδι. Προς το παρόν παίζω τη Μοσχούλα που πρέπει να γνωρίσουν οι τηλεθεατές στα πρώτα επεισόδια. Στην πορεία ανοίγω ένα - ένα τα χαρτιά μου», συνεχίζει η ηθοποιός.

Όσο για την ιδιαίτερη προφορά της Μοχούλας;
«Διασκεδάζω πολύ γιατί με πιάνουν φανατικοί τηλεθεατές και μου υποδεικνύουν πώς να κάνω την προφορά σε "χωριάτικες" λέξεις. Πώς να τους εξηγήσω ότι η οδηγία που έχω είναι ότι η Μοσχούλα έτσι τα μιλάει τα κατωπαρταλιώτικα για κάποιο λόγο!».