​Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει για ακόμα μία φορά το σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star «Η Προδοσία», που μεταδίδεται καθημερινά στις 18:40, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το χρέος του Κεμάλ προς τον Κενάν έχει καταστεί ληξιπρόθεσμο ενώ καταφθάνει στο λιμάνι το πρώτο πλοίο που μεταφέρει τα λαθραία όπλα. Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να περάσουν απαρατήρητα από το τελωνείο, ενώ ο Κενάν κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και, παράλληλα, ενημερώνει τον Εκρέμ.

Στο μεταξύ, η Σελμά έχει πέσει στην παγίδα του Κενάν, που την οδηγεί στο παλιό αρχοντικό με πρόσχημα την ασθένειά της, δίχως να ενημερώσει κανέναν.

Η Αϊλίν, η οποία πέφτει από τις σκάλες, μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί υποβάλλεται σε εξετάσεις και, για προληπτικούς λόγους, μένει όλη τη νύχτα. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι δυσάρεστα.

Την ίδια ώρα, ο Σονέρ έρχεται στο νοσοκομείο για την τελευταία του επανεξέταση και έχει μ��α απρόσμενη συνάντηση με την Αϊλίν

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου!