​Αν οι μεγάλες αγάπες πάνε στον παράδεισο, οι πρώην αγάπες που πάνε; Σίγουρα όχι στο «Just The 2 Of Us», όπου φημολογείται πως η Ζέτα Μακρυπούλια «έκοψε» την πρώην του Μιχάλη Χατζηγιάννη, Δέσποινα Ολυμπίου!

«Με ήθελαν, αλλά μετά τη συμφωνία και ανακοίνωση της παρουσιάστριας δεν επικοινώνησαν μαζί μου ξανά. Συνηθίζω να κρατάω τον λόγο μου και, λόγω συνέπειας, πήρα τηλέφωνο την κυρία Κατραβά, όπως και της έστειλα μήνυμα, θέλοντας να γνωρίζω την εξέλιξη της πρότασης που μου έγινε για να κανονίσω κι εγώ το πρόγραμμά μου. Δυστυχώς, δεν έλαβα ποτέ απάντηση», δήλωσε η τραγουδίστρια στην ιστοσελίδα ilovestyle, «κατακεραυνώνοντας» τους ανθρώπους της παραγωγής.

Όπως υποστήριξε η Δέσποινα, η ίδια απάντησε θετικά στις συζητήσεις που έγιναν δέκα ημέρες πριν ανακοινωθεί το όνομα της παρουσιάστριας του show, ενώ ξεκαθάρισε πως οι φήμες που λένε ότι αποχώρησε οικειοθελώς όταν έμαθε πως οικοδέσποινα θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ψευδείς.

Η προ Ζέτας αγαπημένη του Μιχάλη Χατζηγιάννη τόνισε πως ο καθένας έχει δικαίωμα να θέτει όρους σε μία συνεργασία, ωστόσο, η ίδια δεν είχε πρόβλημα με την παρουσιάστρια: «το να βγαίνει πάλι μια είδηση ότι έχω πρόβλημα με μια κοπέλα που δεν μου έχει κάνει κάτι και αποχωρώ, είναι ψέμα. Επειδή δηλαδή μια κοπέλα έχει δεσμό με έναν πρώην μου πρέπει ντε και καλά να έχω πρόβλημα μαζί της;».

«Η κυρία Ολυμπίου ήθελε να είναι στο “Just The Two Of Us”, αλλά δεν πρόλαβα να κάνω ραντεβού μαζί της», ήταν το λακωνικότατο σχόλιο που έκανε στην «Espresso» η Έλενα Κατραβά και κάθε άλλο παρά… έσβησε την «φωτιά»!